Noví susedia Harryho a Meghan v Kalifornii? Pozrite sa, aký luxusný dom kúpila Cameron Diaz s manželom

Herečka Cameron Diaz a gitarista skupiny Good Charlotte, Benji Madden, vlastnia nový dom snov. V máji sa stali majiteľmi luxusnej nehnuteľnosti v ešte luxusnejšej kalifornskej štvrti.

06.06.2022 00:00
cameron diaz Foto:
Herečka Cameron Diaz.
debata

Cameron Diaz (49) dala v roku 2014 zbohom hereckej kariére a žije si svoj pokojný súkromný život. V roku 2020 vyhlásila, že sa teraz bude radšej venovať rodine a v tom istom roku oznámila, že sa stala matkou. 49-ročná herečka a jej manžel, gitarista skupiny „Good Charlotte“ Benji Madden (43), sú rodičmi dcérky Raddix (2). Rodina žije spolu v Kalifornii, no je celkom možné, že sa už čoskoro presťahuje do nového domu snov v Santa Barbare vo vyhľadávanej štvrti Montecito.

zväčšiť Herečka Cameron Diaz a gitarista skupiny Good... Foto: Profimedia
691906856 Herečka Cameron Diaz a gitarista skupiny Good Charlotte Benji Madden vlastnia nový dom snov v štvrti Montecito, za ktorý zaplatili 12,67 miliónov dolárov.

Práve tu našli svoje luxusné domy či víkendové „domčeky“ hviezdy ako Tom Cruise, Jennifer Lopez, Steven Spielberg, Whoopi Goldberg, Brad Pitt, Gwyneth Paltrow, Kevin Costner, Ellen DeGeneres či Oprah Winfrey. A, ako je dobre známe, v Montecito žije aj princ Harry s rodinou.

cameron diaz Čítajte viac Je ťažké neporovnávať sa s inými kráskami! Cameron Diaz opísala obdobie, ktoré už má za sebou

Ako uvádza portál mansionglobal.com, dvojica kúpila nehnuteľnosť za takmer 13 miliónov dolárov a rozkladá sa na pozemku o veľkosti 11 000 metrov štvorcových. Luxusný priestor ponúka nehnuteľnosť aj vo vnútri, jej rozloha je 1 000 metrov štvorcových, na ktorých je okrem iného 6 spální.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...