Neha pred objektívmi, láska z nich srší! Keanu Reeves s priateľkou si užili benefičný večer

Neobjavujú sa na verejnosti spolu často, ale keď sa to už stane, zvyčajne ide o ľúbivý pohľad. Ľúbivý a láskyplný. Pre Keanu Reevesa a jeho dlhoročnú partnerku Alexandru Grantovú to platilo aj počas uplynulého víkendu.

06.06.2022 08:01
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto:
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na akcii MOCA Gala 2022.
debata

Hviezda hitu Matrix či série John Wick sa objavila na víkendovej benefícii pod názvom MOCA Gala 2022 v Los Angeles. Reeves si však túto príležitosť neužil sám, ale vzal do spoločnosti aj partnerku Alexandru Grantovú.

Dvojica tvorí pár už dlhé roky, hoci ich vzťah sa v tých prvých zaobišiel takmer bez medializácie. Málokto by veril, že keď sa Reeves s Grantovou objavil na spoločenskom podujatí prvýkrát pred pár rokmi, mali už za sebou niekoľko rokov randenia.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Miliardár Elon Musk už nie je sám. Načapali ho s pôvabnou herečkou, toto je ona!

V poslednom období je dvojica o niečo „odvážnejšia“ a zdieľnejšia a spoločne sa objavujú z času na čas na podujatiach, ktoré pre oboch majú zmysel. Benefičný večer, v rámci ktorého sa zbierali aj finančné prostriedky na podporu mladých umelcov a fungovanie umeleckých inštitúcií, takým večerom bol. Určite aj preto, že Grant sama je umelkyňou.

zväčšiť Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto: Robin L Marshall / Getty images / Profimedia
697055688 Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na akcii MOCA Gala 2022.

V nedeľu večer však bola tiež zamilovanou dámou. Pohľady na sivovlasú pôvabnú dámu a jej hviezdneho partnera hovorili za všetko. Dvojica sa pred objektívmi usmievala, dokonca si vymenili pár roztomilých gest a „grimás“ a niekoľko minút pózovali (ruka v ruke) médiám.

Alexandra sprevádzala pred časom svojho životného partnera aj na nakrúcaní filmu Matrix 4 v Berlíne, kde ich vtedy pristihli fotografi pri nežnom bozku na ulici. Na premiére filmu Matrix sa však napríklad Grant neobjavila – vtedy údajne pre pracovné povinnosti.

Video
VIDEO: Premiéra filmu Matrix 4 pred pár mesiacmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #benefícia #Keanu Reeves #Alexandra Grant

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....