Zatieniť Megan Foxovú? Nie je to ľahké, ale jej frajer našiel spôsob... aha, takto!

Ťazko povedať, ktorý z nich je populárnejší alebo zaujímavejší, keď sa okolo potulujú paparazzovia - v prípade páriku Megan Fox a Machine Gun Kelly je výsledok asi nerozhodný. Počas uplynulého víkendu však predsa len o kúsok viac zaujal známy spevák a hudobník.

07.06.2022 00:00
Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox Foto:
Hudobník Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox mieria na obed do reštaurácie Nobu v Malibu.
debata

V uličkách LA sa objavila známa celebritná dvojica v nedeľu, keď si spoločne vyrazila na obed do vychýrenej reštaurácie Nobu. Tridsaťšesťročná Fox už tradične pútala pozornosť svojím sexi zjavom. Oblečená v krátkom úpletovom tope a džínsoch, s perfektne upravenými vlasmi a líčením vyzerala, že by pokojne mohla vyraziť priamo na premiéru alebo na pódium.

Herec Casey Affleck a jeho kolegyňa Caylee Cowan. Čítajte viac Zabudnite na Bena! Affleckov brat s krásnou priateľkou sú nový pár sezóny. A keď ju uvidíte v bikinách...

V prípade hviezdy hitu Transformers alebo Teenage Mutant Ninja Turtles ide o takpovediac zaručenú vec, jej partner však tentoraz prekvapil. Novým účesom a farbou vo vlasoch. Machine Gun Kelly je totiž najnovšie pán s ostroružovými prameňmi. Nová zmena mala premiéru práve počas uplynulého víkendu a, samozrejme, zaujala nielen paparazzov, ale aj svet internetu a fanúšikov či komentátorov (áno, nechýbali ani hejteri).

Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun... Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly na slávnostnej premiére novinky Good Mourning.

Dôvod, prečo sa 32-ročný hudobník rozhodol pre takúto výraznú vizuálnu zmenu, jasný nie je. MGK (ako znie často jeho skratka v amerických médiách) však dobre vie, že imidž je polovicou jeho úspechu. A experimenty s ním sa, samozrejme, počítajú.

Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Čítajte viac Premiéra v podaní Megan Foxovej? Bábika, ale s poriadne napumpovaným dekoltom!

Zasnúbená dvojica si spoločne užila príjemný skoré popoludnie v Nobu a potom už zamierila späť domov. V súvislosti s Foxovou a Kellym sa často špekuluje o svadbe – či k nej naozaj dôjde, je však otázne. Herečka sa od rozchodu s manželom Brianom Austinom Greenom údajne nechala počuť, že pri ďalšej svadbe bude mimoriadne opatrná.

Mama troch detí, ktorých otcom je práve Green, by však vraj neváhala s ďalším dieťaťom. MGK je však už tiež otcom, má jedenásťročnú dcéru. Spoločného potomka však zatiaľ partneri nemajú.

Video
VIDEO: Megan Fox ako trblietavá bábika s bujným dekoltom na premiére

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Megan Fox #nový účes #ružová #Machine Gun Kelly

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...