Fotografia, na ktorú čakal celý svet! Harry a Meghan ukázali ročnú Lilibet

Priaznivci kráľovskej rodiny sa dočkali! Princ Harry a vojvodkyňa Meghan im konečne ponúkli fotografiu ich dcérky Lilibet.

07.06.2022 09:11
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Harry a Meghan počas piatkovej ďakovnej bohoslužby v londýnskej Katedrále svätého Pavla.
debata (8)

Počas osláv kráľovninho jubilea fanúšikovia dvojice márne čakali na moment, kedy sa Harry a Meghan objavia na verejnosti s ich dvoma ratolesťami – synom Archiem (3) a dcérou Lilibet (1). Nestalo sa tak a to ani napriek tomu, že ostatné deti z kráľovskej rodiny sa stali spolu s rodičmi súčasťou osláv.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
+8Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...

Na vystúpenia na verejnosti boli skúpi aj samotní Harry a Meghan, oficiálne sa nechali vidieť len počas piatkovej ďakovnej bohoslužby v londýnskej Katedrále svätého Pavla.

4. júna, ešte počas ich pobytu v Británii, oslávila Lilibet 1. narodeniny. Ako informovali britské médiá, dievčatko svoj sviatok oslávilo spolu s príbuznými a priateľmi rodičov vo Frogmore Cottage. Práve z oslavy pochádza aj zverejnená fotografia Lilibet. Podobnosť dievčatka s otcom Harrym nemožno prehliadnuť, rovnako, ako jej brat Archie, aj ona má ryšavé vlasy.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Bleskové zbohom Británii! Harry a Meghan si s oslavami kráľovnej ťažkú hlavu nerobili

Snímka vznikla počas oslavy a dievčatko má na nej svetlomodré šaty s volánovými rukávmi a bielu mašľu vo vlasoch. Lilibet spokojne sedí na tráve a pozerá sa do objektívu.

O fotografiu sa postaral britský fotograf Misan Harriman, ktorý na sociálnej sieti napísal: „Bolo to privilégium, že som mohol osláviť Lilibetine prvé narodeniny s mojou a jej rodinou! Všade panovala radosť a maľovanie na tvár,“ píše o snímkach britský fotograf. Na jednom zo zverejnených záberov je k videniu takmer nenalíčená Meghan v ležérnom oblečení s dcérou, ako stojí po boku Harrimanovej manželky a detí.

Princ William a vojvodkyňa Kate na ďakovnej...
Vojvodkyňa Meghan na ďakovnej bohoslužbe v...
+7Vojvodkyňa Kate na ďakovnej bohoslužbe v...

Namiesto darčekov pre ich dcérku rodina požiadala o príspevky pre neziskovú organizáciu "World Central Kitchen“. Hovorca dvojice uviedol, že Harry a Meghan boli nadšení, keď sa dozvedeli, že ľudia na celom svete poslali viac ako 100 000 dolárov.

Chcete si pozrieť doterajšie galérie z osláv platinového jubilea? Kliknite aj na ďalšiu stranu

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...