Bozky, dotyky, sú zamilovaní ako školáci: Demi Moore sa ukázala s novým priateľom, toto je šéf jej srdca!

Po jej boku sa dlhší čas žiaden muž neobjavil. Aspoň nie oficiálne. Fakt, že sa s aktuálnym priateľom predviedla herečka Demi Moore na verejnosti, nasvedčuje, že to je medzi nimi vážne. A podľa obrázkov aj poriadne pobláznené a zamilované.

07.06.2022 10:45
Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm Foto:
Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na zápase turnaja French Open boli v hľadisku "prítomní" viac jeden pre druhého ako pre dianie na tenisovom kurte.
debata

Slávna hollywoodska herečka, ktorú tento rok čaká oslava okrúhlej šesťdesiatky, sa objavila v pondelok na zápase v rámci turnaja French Open. Neprišla sama, po jej boku sa objavil švajčiarsky šéfkuchár Daniel Humm. Ten je celkom očividne herečkiným novým partnerom a ak o tom niekto pochyboval, po zápase už nemusel.

Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na...
Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na...
+4Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm sa...

Dvojica sa usadila do hľadiska v rámci VIP zóny, no viac než dianiu na kurte sa venovali jeden druhému. Bozky, dotyky, zaľúbený smiech jedného aj druhého – Moore a o trinásť rokov mladší Švajčiar vyzerali ako dvaja zamilovaní školáci, ktorými lomcuje puberta.

Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm sa... Foto: Pecquenard+Ferey / KCS Presse / Profimedia
Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm sa stretávajú údajne od marca tohto roka.

Podľa správ spoza veľkej mláky sa pritom Moore stretáva s Hummom približne od marca tohto roka a hoci pôsobisko vychýreného šéfkuchára je v New Yorku a Moore žije v Los Angeles, ich vzťah je čoraz intenzívnejší.

27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Čítajte viac Demi Moore vek nezastaví, prišla odhalená a omladená! Ale táto slávna kolegyňa ju zatieni

„Sú momentálne fakt rozvášnení a je to medzi nimi vážne. Napriek tomu, že Daniel pracuje dlho a tvrdo vo svojej reštaurácii Eleven Madison Park, vždy si nájdu čas, aby mohli byť spolu. Často chodia na romantické večere,“ uviedol zdroj pre portál PageSix.com. Zdá sa, že okrem večerí už absolvovali aj spoločný výlet do Európy.

Nový partner hviezdy filmov ako Duch či G.I. Jane patrí pritom momentálne medzi skutočnú gurmánsku smotánku. Spomenutá reštaurácia, v ktorej šéfuje a vedie kuchyňu, dostala nedávno v hodnotení od kulinárskych recenzentov z New York Times vynikajúce hodnotenie. Aj to urobilo z reštaurácie vychytenú miesto. Možno ďalších hostí priláka fakt, že môžu stretnúť v reštaurácii aj Demi Mooreovú.

Video

VIDEO: S renomovanými šéfkuchármi Jaroslavom Žídekom a Petrom Duranským sme sa zhovárali o slovenskej gastronómii, slovenskom zákazníkovi a jeho plusoch, ale aj chybách či potrebe väčšej propagácie domácej gastroscény vo svete.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Demi Moore #zápas #French Open #Daniel Humm

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...