Nórska princezná, ktorá hovorí s anjelmi, sa zasnúbila! Jej vyvolený? Šaman a guru hviezd

Nórsky kráľovský dvor v utorok oznámil zasnúbenie princeznej Märthy Louise s jej americkým priateľom Durekom Verrettom, samozvaným šamanom a známym guru ľudí zo šoubiznisu.

07.06.2022 14:54
Princezná Martha Louise so svojím partnerom... Foto:
Princezná Martha Louise so svojím partnerom Durekom Verrettom na archívnej snímke.
debata

Märtha Louise, ktorá je štvrtá v nástupníctve na nórsky kráľovský trón (za svojím bratom princom Haakonom a jeho deťmi), sa už dávnejšie vzdala väčšiny svojich oficiálnych titulov a povinností, aby sa mohla venovať svojim súkromným aktivitám.

Princezná je totiž nadšencom „alternatívnych terapií“ a v Škandinávii má povesť výstrednej osoby – okrem iného aj pre to, že tvrdí, že komunikuje s anjelmi, čo považuje za dar, ktorý sa snaží zdieľať prostredníctvom rôznych kurzov a kníh.

mette marit Čítajte viac 20-te výročie kráľovskej svadby! Slobodná mama Mette-Marit očarila nórskeho princa, takáto bola nevesta

Märtha Louise má tri dcéry z predchádzajúceho manželstva s nórskym spisovateľom Arim Behnom, ktorý v decembri roku 2019 spáchal samovraždu. Pár sa rozviedol ešte v roku 2016.

Štyridsaťsedemročný Verrett, známy aj pod prezývkou Shaman Durek, je označovaný aj ako samozvaný šaman a duchovný guru, medzi ktorého klientmi sú aj mnohí ľudia zo šoubiznisu. Jeho služby vyhľadáva napríklad aj oscarová herečka Gwyneth Paltrow, informovala agentúra AFP.

Švédska kráľovná Silvia počas vyhlásenia...
Švédska korunná princezná Victoria v šatách...
+4Španielska kráľovná Letizia na zábere zo 17....

Nórska princezná svoj vzťah s Verrettom potvrdila princezná v roku 2019. Nórske médiá označujú tohto Američana za podvodníka a mnoho Nórov nesúhlasí so vzťahom princeznej s Verrettom, pričom ho označujú za šarlatána.

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Nórsko #princezná #guru #šaman

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...