Schovaná za tmavými okuliarmi, ale prehliadnuť ju nešlo! Aj krásna Ina z Nemocnice na okraji mesta dala zbohom Abrhámovi

Hoci herečka Andrea Čunderlíková (70) sa na verejnosti často neukazuje a jej fotografie sú skôr vzácnosťou, na pohreb svojho kolegu zo slávnej Nemocnice na okraji mesta dorazila.

07.06.2022 17:40
697395555 Foto:
Aj herečka Andrea Čunderlíková prišla na pohreb Josefa Abrháma.
debata

V seriáli podľa scenára Jaroslava Dietla sa Čunderlíková objavila v roku 1977 v úlohe zdravotnej sestry Iny, milenky primára Arnošta Blažeja. Práve toho stvárňoval Josef Abrhám. V čase nakrúcania seriálu mala očarujúca čiernovláska 24 rokov a bola považovaná za jednu z najkrajších česko-slovenských herečiek.

Anna Geislerová a herec Zdeněk Svěrák Čítajte viac Smiech aj slzy! Herecká elita sa lúčila s Abrhámom. Prehovorila Havlová, toto mu do neba odkázala Balzerová

Na smútočný obrad, ktorý sa konal v Kostole sv. Anežky Českej v pražskej časti Spořilov, dorazila spolu s hereckými kolegyňami ako Eliška Balzerová, Dagmar Havlová, Dagmar Patrasová, Iva Jnažurová a mnohými ďalšími.

zväčšiť Aj herečka Andrea Čunderlíková prišla na pohreb... Foto: Profimedia
abrhám Aj herečka Andrea Čunderlíková prišla na pohreb Josefa Abrháma.

Aj Balzerová, podobne ako Čunderlíková, sa v sedemdesiatych rokoch stala súčasťou úspešného seriálu, zahrala si v ňom lekárku Čeňkovú. Čunderlíková, na rozdiel od Balzerovej, sa časom hereckého povolania vzdala a po roku 1989 začala pracovať na manažérskej pozícii. Ku svojej seriálovej postave sa predsa len vrátila. Aj spolu s Abrhámom ako doktorom Blažejom si zahrali svoje úlohy v roku 2003 v seriáli s názvom Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

zväčšiť Herečka Eliška Balzerová prichádza na poslednú... Foto: CNC / Pavel Machan / CNC / Profimedia
Eliška Balzerová Herečka Eliška Balzerová prichádza na poslednú rozlúčku s kolegom Josefom Abrhámom.

Andrea Čunderlíková pracuje v poradensko-obchodnej spoločnosti, kde sa venuje public relations. Od roku 1976 je manželkou bývalého člena skupiny Olympic Ladislava Kleina. Spoločne vychovali dcéru Sandru, ktorá sa profesionálne venovala tenisu.

Herečka Eliška Balzerová prichádza na poslednú...
Herečka Dagmar Patrasová.
+6Ani herec Petr Nárožný neprišiel celkom o...
Andrea Čunderlíková na archívnej snímke.
Andrea Čunderlíková na archívnej snímke.
+2Herečky Andrea Čunderlíková a Eliška Balzerová...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Josef Abrhám #Andrea Čunderlíková

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...