Mega luxusné bývanie podľa Geissenovcov! Milionári ukazujú nehnuteľnosti, z ktorých prechádza zrak. Našli by niečo aj na Slovensku?

Veľkolepá cesta svetom luxusných nehnuteľností. Vydávajú sa na ňu v novom špeciáli televízie RTV2 milionári Geissenovci.

10.06.2022 00:00
geissenovci Foto:
Geissenovci a ich nový špeciál Die Geissens - Roberts Mega Mansions.
debata (2)

Geissenovci sa predstavili v novom špeciáli, ktorý nesie názov „Die Geissens – Roberts Mega Mansions“. Milionárska rodinka v ňom otvára dvere dvere do nehnuteľností, ktoré sa pýšia prívlastkom mega-luxusné a sú na predaj! Súkromným lietadlom sa 4-členná rodinka presúva po Európe a predstavuje divákom vily, domy, zámky, ktoré nie sú bežne prístupné pre návštevníkov. Vlastne… Tým s miliónovými kontami áno.

Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a...
Geissenovci v obradnej miestnosti...
+4Slovensko dostane od Geissenovcov oveľa väčšiu...

Robert a Carmen sa so svojimi dcérami vydávajú na objaviteľskú cestu svetom luxusných nehnuteľností. Ich záujem je široký – od 300-ročného zámku v Champagne až po dizajnový, moderný palác pri Stredozemnom mori.

Súkromné ​​lietadlo ich odviezlo do Champagne, kde si pozreli 300-ročný zámok s pompéznymi priestormi. Interiér ponúka 1 800 metrov štvorcových a tak rodina zhodnotila, že na kompletnú prehliadku zámku aj so záhradami by potrebovali asi týždeň.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Zo zámku sa Carmen a Robert vydali na Ibizu, kde ich čakala prvotriedna nehnuteľnosť – "Villa Mirage“, ktorá je opisovaná ako najluxusnejšia vila na Ibize (video).

Ďalšia, poriadne extravagantná nehnuteľnosť, ktorú navštívili, má názov „The Bubble Palace“ a leží vo francúzskom Théoule-sur-Mer. Palác navrhol Antti Lovag, ktorý povedal, že veril, že oblúky sú pre toto prostredie prirodzenejšie ako priame čiary alebo uhly (video).

V máji Geissenovci navštívii Slovensko – užili si pobyt na niekoľkých miestach – v historickej Banskej Štiavnici, Carmen Geiss zverejnila napríklad sériu záberov z Grand Hotela River Park, ktorý leží na nábreží Dunaja, prišli aj na zámok v Pezinku. Či by niektoré miesto spĺňalo ich predstavy o mega luxusnej nehnuteľnosti, ťažko povedať…

Geissenovci – Ťažký život milionárov Čítajte viac Geissenovci na Slovensku budia pozornosť, ale... Na Instagrame zatiaľ ukázali len tryskáč, ktorým prileteli

Svojím špecifickým životným štýlom sa Geissenovci pýšia v sledovanej šou televízie RTL II. s názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), ktorá sa na obrazovky dostala v roku 2011. V roku 2012 ju začala vysielať aj televízia JOJ. Program mapuje ich luxusný život ako aj manželstvo, ktoré trvá od roku 1994. Spoločne vychovávajú dve dcéry, Davinu (18) a o rok mladšiu Shaniu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...