Najzaľúbenejší párik Hollywoodu? Podľa vyznaní na Instagrame je to...

Posielajú si zaľúbené odkazy cez Instagram a tak veľmi sa milujú... O koho ide?

09.06.2022 17:40
debata

Katherine Schwarzenegger (32) a Chris Pratt (42) oslávili 8. júna 2022 tretie výročie svadby. Pri tejto príležitosti napísala dcéra Arnolda Schwarzeneggera pre svojho manžela krásne vyznanie, ktoré zverejnila na Instagrame, kde ju sleduje milión fanúšikov.

„Milujem ťa každým dňom viac a cítim sa taká šťastná, že s tebou žijem. Ďakujem, že si ten najlepší manžel, partner a otec na svete,“ napísala k dvom zverejneným čierno-bielym fotografiám a pokračovala: „Všetko napravíš, si najlepšia ‚opatrovateľka‘ po pôrode, každý večer mi varíš polievku. Pozerať sa, ako ma miluješ, aj našu rodinu, je tá najväčšia radosť,“ dodala.

Za svojou polovičkou nezaostal ani slávny herec. „Všetko najlepšie k výročiu mojej silnej, nádhernej, inteligentnej, milej, súcitnej manželke. Som šťastný muž. Boh je taký dobrý. Deti a ja sme veľmi vďační, že ťa máme. Robíš tak veľa pre naše životy. Ďakujem. Ľúbim ťa. Milujeme ťa.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Pratt (@prattprattpratt)

Koncom mája sa dvojica dočkala ich druhého spoločného potomka, narodenie dcérky oznámili na Instagrame. "Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť narodenie našej druhej dcérky, Eloise Christiny Schwarzenegger Pratt. Mama a dieťatko sú v poriadku,“ napísali šťastní rodičia. Táto dvojica si na podobné verejné vyznania lásky naozaj potrpí, nie je to prvý raz, čo podobné odkazy zverejnili.

Arnold Schwarzenegger Čítajte viac Slávny Terminátor má ďalšie vnúča! Jeho krásna dcéra a Chris Pratt sa tešia z druhého potomka

Katherine Schwarzenegger pochádza z manželstva Arnolda Schwarzeneggera s knižnou autorkou Mariou Shriverovou (65), spolu vychovali štyri deti. Chris Pratt má ešte 9-ročného syna z manželstva s herečkou Annou Faris (44), s ktorou žil v rokoch 2009 až 2018.

Herečka Laura Dern prišla na premiéru oblečená...
Herec Chris Pratt sa opäť vrátil v akčnom filme...
+6Heidi Klum sa prišla pozrieť na uvedenie filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katherine Schwarzenegger

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...