Britney Spears sa vydala, no svadbu sprevádzala poriadna dráma! Chcel ju prekaziť jej ex, zasahovala polícia

Britney Spears a Sam Asghari sa vzali! Pred 60-timi hosťami si povedali "áno".

10.06.2022 08:08 , aktualizované: 10:21
britneyashi Foto:
Speváčka Britney Spears a jej snúbenec Sam Asghari na zábere z roku 2019.
debata (1)

Speváčka Britney Spears (40) a fitness tréner Sam Asghari (28) sa mali podľa informácií Page Six zosobášiť vo štvrtok 9. júna 2022. Svadba sa konala na záhrade speváčkinho domu v Thousand Oaks v Kalifornii.

Video
Zdroj: Profimedia

Blízka rodina však na svadbe popovej hviezdy chýbala. Nielen jej rodičia, ale ani mladšia sestra Jamie Lynn Spears (31) pozvánku nedostali. Medzi hosťami však podľa spomínanej stránky neboli ani jej synovia z predošlého manželstva s tanečníkom Kevinom Federlinom, Sean (16) a Jayden (15).

britney Čítajte viac Príbeh lásky Spearsovej a jej čerstvého manžela? On odišiel z Teheránu, ona ho oslovila banálne: Ahoj, som Britney

„Hoci tam chlapci nebudú, Kevin a chlapci sú šťastní a želajú jej a Samovi všetko najlepšie do budúcnosti,“ uviedol právnik 44-ročného Kevina Federlinea pre TMZ. Podľa Page Six bol na svadbe aspoň speváčkin brat Bryan (45).

zväčšiť Britney Spears sa vydala, ale polícia musela... Foto: Profimedia
698477963 Britney Spears sa vydala, ale polícia musela zatknúť jej bývalého manžela Jasona Alexandra, ktorý sa snažil svadbu prekaziť.

Ako uvádza magazín „People“, na svadbe sa malo s novomanželmi zabávať niekoľko prominentných hostí – vrátane Madonny (63), Paris Hilton (41), Seleny Gomez (29), Kate Hudson (43), Gwyneth Paltrow (49), Drew Barrymore (47) a Donatelly Versace (67), ktorá údajne navrhla svadobné šaty nevesty.

Britney Spears Čítajte viac Zaslúžim si žiť svoj život! Britney Spears bojuje pred súdom, fanúšikovia ju takto podporili

Prominentnú svadbu však narušila dráma – jej bývalý manžel, Jason Alexander, ktorý sa snažil svadbu prenášať na svojich sociálnych sieťach, ju chcel prekaziť. Ako uviedol kapitán polície Cameron Henderson z úradu šerifa okresu Ventura, ktorého cituje FOX News, policajti reagovali na výzvu týkajúcu sa neoprávneného vstupu na pozemok vo štvrtok po 14:00. Informoval, že bývalého manžela popovej speváčky Jasona Alexandra policajti zadržali na mieste obradu.

Celebrita, dídžejka a boháčka Paris Hilton s...
Televízna celebrita Kathy Hilton prichádza na...
+3Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo...

Jason Alexander sa nemienil vzdať bez boja a kládol odpor, pričom vykrikoval: „Je to moja prvá manželka, moja jediná manželka. Som jej prvý manžel. Som tu, aby som zničil svadbu.“ Jason Alexander, Spearsovej priateľ z detstva, sa s ňou v roku 2004 oženil, ich manželstvo ale trvalo len 55 hodín a následne bolo anulované.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Sam Asghari je od speváčky o 12 rokov mladší, no ich vzťah sa radí medzi najstabilnejšie, aké speváčka za posledné roky mala. Dvojica sa stretla pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe „Slumber Party“. Vzťah držali istý čas v tajnosti, v januári 2017 zverejnila Spears na Instagrame pár spoločných fotografií, ktoré už čo-to napovedali. Hviezda, ktorú preslávili hity ako Oops!… I Did It Again, Toxic či Baby One More Time sa tak po šiestich spoločných rokoch za urasteného trénera vydala.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...