OBRAZOM: Znudená Madonna, vysmiata Donatella, Hilton ako sexy dôchodkyňa! Tu sú slávni hostia na svadbe Britney

Šesť desiatok hostí, medzi nimi mnohé svetové celebrity - na svadbe speváčky Britney Spearsovej sa objavili hviezdy, ktoré so speváčkou v minulosti spolupracovali, aj také, ktoré s ňou spája dlhoročné priateľstvo.

10.06.2022 10:37
Madonna Foto:
Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo svadby speváčky Britney Spearsovej, s ktorou kedysi naspievali spoločnú skladbu.
debata (1)

Veľký deň D popovej princeznej, ktorá sa vydala za svojho dlhoročného partnera Sama Asghariho, si nenechala ujsť napríklad americká celebrita, dídžejka a návrhárka Paris Hilton. Prišla s manželom Carterom Reumom a mamou Kathy Hiltonovou.

Slávnu boháčku a tak trošku niekdajšiu „čiernu ovcu“ rodiny spája so Spearsovou dlhoročné kamarátstvo, ale tiež škandalózna minulosť. Bola to práve Hilton (spoločne s Lindsay Lohanovou), ktoré kedysi tvorili divoké trio spoločne s Britney a ktorých „vyčíňanie“ bolo čiastočne súčasťou neskoršieho mentálneho kolapsu Spearsovej a jej pobytu v liečebni či zverenia do opatrovníctva jej otca Jamieho Spearsa.

Celebrita, dídžejka a boháčka Paris Hilton s...
Televízna celebrita Kathy Hilton prichádza na...
+3Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo...

Objektívy zaujala však aj Kathy Hilton, mama známej blondínky, ktorá Spearsovú tiež pozná roky. Hviezda televíznej reality šou Skutočné paničky dorazila v čipkovaných šatách nad kolená a mnohí jej imidž označili za podobu „sexy dôchodkyne“. Hilton oslávila v marci 63. narodeniny.

britneyashi Čítajte viac Britney Spears sa vydala, no svadbu sprevádzala poriadna dráma! Chcel ju prekaziť jej ex, zasahovala polícia

Rovnaké číslo má už v občianskom aj speváčka Madonna, ktorú spája s Britney niekoľko pracovných a kultových momentov. Napríklad bozk pri vystúpení na cenách MTV alebo spoločné dueto Me Against the Music. Madonnu zachytili objektívy už na ceste zo svadobnej oslavy a pôsobila mierne znudene. Možno však išlo len o nevydarenú momentku.

Video

VIDEO: Na svadbe Britney Spearsovej zasahovala polícia.

Medzi ďalšími hosťami sa objavila aj herečka Drew Barrymore, moderátorka Maria Menounos či dizajnérka Donatella Versace, ktorá sa postarala o dizajn svadobných šiat. Nevesta, ktorú v rámci hudobnej brandže roky prezývali popová princezná, si zjavne vysnívala sobáš ako z rozprávky.

SK1 8815 2021110675549100 Čítajte viac Skutočne nádherná! Nevesta Paris Hilton vyrazila dych, jej šaty boli ako z rozprávky

Potvrdili to aj paparazzovské zábery, na ktorých vidieť biely altánok, koč ako z rozprávky pre Popolušku či dokonca živého bieleho koňa. Podoba nevesty zatiaľ zverejnená nebola. Určite vám ju však prinesieme na našich stránkach v nasledujúcich dňoch.

Svadobný deň Britney a Sama Asghariho sa však nezaobišiel bez škandalózneho momentu – viac si pozrite a čítajte tu.

Bola vzorom pre mnoho dievčat a mladých žien. V...
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+6Speváčka Britney Spears a jej účes v roku 2003.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Paris Hilton #škandál #Britney Spears #Madonna #hostia #Sam Asghari #Kathy Hilton

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....