To snáď nie, braček! Video s reakciou princa Georgea na bujaré správanie jeho malého brata Louisa baví Britániu

Súčasťou osláv platinového jubilea kráľovnej Alžbety II. bol aj 4-ročný princ Louis, mladší syn princa Williama a vojvodkyne Kate.

11.06.2022 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ George, princ Louis a princ William počas nedeľňajších osláv platinového jubilea kráľovnej pred Buckinghamským palácom v Londýne.
debata (1)

A bol to práve on, kto sa stal „hviezdou“ oficiálnych podujatí – či už počas veľkého sprievodu, ktorý sa v nedeľu tiahol Londýnom a končil pred Buckinghamským palácom, alebo počas pózovania kráľovskej rodiny na balkóne Buckinghamského paláca počas podujatia Trooping the Colour.

Princ Louis na kolenách starého otca, princa...
Princ Louis na kolenách starého otca, princa...
+9Princ Louis na kolenách starého otca, princa...

Hoci zábery malého šibala už obleteli svet pred pár dňami, Britániu baví nové zverejnené video, ktoré sa objavilo na Twitteri (nižšie).

4-ročný Louis počas nedeľného sprievodu nevedel obsedieť a putoval z náručia do náručia. Zabaviť malého šibala sa snažili nielen jeho rodičia, ale aj jeho starý otec, princ Charles, či manžel Zary Tindall, dcéry princeznej Anne, Mike Tindall. Ale jeho sledovanie podujatia sprevádzali veselé gestá a prejavy, ktoré zabávali jeho dvoch starších súrodencov – Georgea (8) a Charlotte (7).

CORRECTION Britain Platinum Jubilee Čítajte viac OBRAZOM: Princ Louis hviezdou 'balkónového' vystúpenia! Takto prežívali veľký okamih tí najmenší z kráľovskej rodiny

Je to práve reakcia staršieho a pokojnejšieho Georgea, ktorá baví internet. George, ktorý sledoval, ako štvorročný Louis dvíha ruky do rytmu hudby, naňho najskôr neveriacky pozerá, potom sa s otcom pousmeje a následne si vloží hlavu do dlaní, akoby jeho správanie komentoval vetou: „To snáď nie, braček“.

Chcete si pozrieť doterajšie galérie z osláv platinového jubilea? Kliknite aj na ďalšiu stranu

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Louis

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...