Tu sú fotky zo svadby Britney! Šaty nevesty šili 700 hodín, prišiel kôň s kočom a na záver: Bosá Britney dole bez

Po štvrtkovej svadbe speváčky Britney Spearsovej to boli len zábery paparazzov, ktoré zachytávali skupinku celebritných hostí či letecké zábery usadlosti, kde sa obrad konal vo veľkom bielom stane. Ale svadobné fotky sú tu!

11.06.2022 08:16
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Necelých 24 hodín po obrade priniesol prvé zábery americký magazín Vogue, ktorý mal zjavne s popovou princeznou podpísanú exkluzivitu na zverejnenie fotografií, vrátane šiat nevesty. Tie vznikli v ateliéri Versace a vytvorila ich dizajnérka Donatella Versace, ktorá nechýbala medzi hosťami slávnostného momentu Spearsovej a jej snúbenca Sama Asghariho. Následne sa však už objavila záplava momentiek na sociálnych sieťach – môže za to samotná Britney aj jej celebritní hostia.

britneyashi Čítajte viac Britney Spears sa vydala, no svadbu sprevádzala poriadna dráma! Chcel ju prekaziť jej ex, zasahovala polícia

Svadobné šaty, v ktorých diva povedala áno svojmu partnerovi s iránskymi koreňmi – modelovi a trénerovi fitnessu Samovi Asgharimu – vznikli z hodvábneho cady. Modelu dominoval lodičkový výstrih, ktorý obopínal nositeľku okolo ramien a spájal sa s prúdom perleťových gombíkov. Línia lemu živôtika nadväzovala na vystuženie korzetu, ktorý sa v páse zužoval. Rovná silueta bola strihaná s predným rozparkom na nohách, zatiaľ čo zadné riasy od pása kaskádovito prechádzali do trojmetrovej vlečky, opísala na svojom Instagrame Donatella Versace.

Celebrita, dídžejka a boháčka Paris Hilton s...
Televízna celebrita Kathy Hilton prichádza na...
+3Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo...

Versace prezradila tiež, že závoj vytvorili v ateliéri talianskeho módneho domu zo štyri a pol metra hodvábneho tylu zdobeného hodvábnym saténom a celý look doplnili tylové rukavice zdobené perlami a nechýbali biele saténové lodičky. Šaty boli ručne šité krajčírmi z Atelier Versace viac ako 700 hodín.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Samotný obrad, hoci podľa speváčky veľmi intímny a s menším počtom hostí (bolo ich 60) prebehol priamo ako z rozprávky. Pre manželov bol pristavený koč s dizajnom pripomínajúcim rozprávkový koč z príbehu Popolušky. Ťahol ho biely koň.

Množstvom kvetov boli vyzdobené aj stĺpy nehnuteľnosti a balkón, na ktorom neskôr manželský pár pózoval. Celá usadlosť sa pod rukami dekoratérov premenila na zámok, čo bol aj sen 40-ročnej plavovlasej nevesty.

Madonna Čítajte viac OBRAZOM: Znudená Madonna, vysmiata Donatella, Hilton ako sexy dôchodkyňa! Tu sú slávni hostia na svadbe Britney

V poradí tretí sobáš speváčky Spearsovej, ktorá bola v minulosti vydatá za Kevina Federlina a tiež za Jasona Alexandra, ktorý sa pokúsil svadbu prerušiť a zatkla ho polícia (viac tu), sa odohrával za prítomnosti množstva hostí.

Samotná speváčka na svojej sociálnej sieti prezradila, že si užila poriadnu zábavu. Napríklad, že „som sa znovu bozkávala s Madonnou“ a „do rána tancovala s Paris Hiltonovou“ – narážala tak na slávne momenty svojej kariéry z minulosti.

Medzi hosťami bola aj speváčka Selena Gomez či herečka Drew Barrymore, ktoré zachytávajú zábery na Spearsovej Instagrame. Spears sa však nevyhla ani momentu, keď svadobné šaty išli dolu a ona zostala na parkete bosá, len v saku Versace a čiernych nohavičkách. S jedným zo svojich tanečníkov si užila na parkete tanečný moment – podobný, aké často pridáva na sociálne siete.

Ako to celé vyzeralo? Ďalšie zábery (aj bozk s Madonnou) nájdete na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #bozk #svadba #Paris Hilton #Britney Spears #Madonna #kôň #nevesta #Donatella Versace #Sam Asghari #kočiar

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...