Britney rodičov na svadbu nepozvala: Prvé slová od jej mamy? Znejú takto...

Svadbou speváčky Britney Spearsovej a jej snúbenca Sama Asghariho žil minulý týždeň svet šoubiznisu a väčšina portálov, ktoré sa naň sústreďujú. Zo záplavy informácií neunikol ani fakt, že na svadbe chýbali speváčkini rodičia.

13.06.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Plavovláska, ktorá pozvala na svadbu kolegov zo šoubiznisu ako Madonnu, Selenu Gomezovú či Paris Hiltonovú, sa rozhodla neprežiť svoj deň D v spoločnosti rodičov. Ani otec Jamie, ani mama Lynne pozvánku na svadbu nedostali. Podobne dopadla aj Spearsovej sestra Jamie-Lynn. Z rodiny podľa viacerých informácií dostal pozvanie len speváčkin starší brat Bryan Spears. Napokon však na obrad a oslavu neprišiel ani on.

britneyashi Čítajte viac Tu sú fotky zo svadby Britney! Šaty nevesty šili 700 hodín, prišiel kôň s kočom a na záver: Bosá Britney dole bez

Vzťahy medzi speváčkou a zvyškom jej rodiny sú zjavne napäté, jej mama Lynne však na svadobný deň reagovala. Konkrétne na záplavu fotografií a videí, ktoré sa objavili na sociálnych sieťach a aj na profile samotnej nevesty.

„Doslova žiariš a vyzeráš taká šťastná. Tvoja svadba je "svadba snov“! A mať ju priamo domu ju bude navždy robiť sentimentálnou a špeciálnou. Som z teba taká šťastná. Ľubim ťa," napísala na sociálnej sieti pod jedným z odkazov Lynne Spears. Ako postrehli americké médiá, reagovala aj Spearsovej mladšia sestra Jamie-Lynn. Hoci nie slovom, pod viacerými odkazmi na sociálnej sieti však pridala „páčika“.

Celebrita, dídžejka a boháčka Paris Hilton s...
Televízna celebrita Kathy Hilton prichádza na...
+3Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo...

Otec speváčky, ktorý mal dcéru od roku 2008 v poručníctve a ktorého súd tohto poručníctva minulý rok zbavil, sa ku dcérinej svadbe nevyjadril. Britney Spears ho už dávnejšie obvinila, že ju počas posledných rokov prísne kontroloval, nútil nasilu vystupovať, musela pravidelne užívať silné lieky a mala zakázané otehotnieť či zosobášiť sa s Asgharim.

britneyashi Čítajte viac Britney Spears sa vydala, no svadbu sprevádzala poriadna dráma! Chcel ju prekaziť jej ex, zasahovala polícia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #Britney Spears #rodičia #Jamie Spears #Sam Asghari

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...