Hniezdočko lásky (a asi aj bizarných priekov) Deppa a Heardovej je na predaj! Môže byť vaše za...

Herec Johnny Depp a jeho bývalá manželka - herečka Amber Heard boli v posledných mesiacoch v centre pozornosti najmä pre súdny proces a odhaľovanie divokých detailov ich spoločného vzťahu. Keď však ešte boli spolu, prebývali aj v jednom z útulných strešných apartmánov v Los Angeles. Ten je momentálne na predaj.

14.06.2022 00:00
Johnny Depp, Amber Heard, apartmán, predaj Foto:
Strešný apartmán v ikonickej budove Eastern Columbia v Los Angeles, ktorý kedysi bol hniezdočkom lásky Johnnyho Deppa a Amber Heardovej, je opäť na predaj. Nechýba mu však prístup na strechu s bazénom.
debata

Ako informoval portál Toptenrealesta­tedeals.com, jednospálňový apartmán, v ktorom mal Depp s Heardovou tráviť značné množstvo času, našiel nového majiteľa už v roku 2016. Po rozvode s hollywoodskou herečkou, ktorá neskôr hviezdu Pirátov z Karibiku označila za domáceho násilníka, sa totiž Depp rozhodol svojho príbytku zbaviť. Nielen toho, v ikonickej budove Eastern Columbia Building, kde sa príbytok nachádza, vlastnil dohromady až päť bytov. Tie vraj neprenajímal, ale mal ich pripravené pre rodinu a priateľov v čase návštev.

Strešný apartmán v ikonickej budove Eastern...
Strešný apartmán v ikonickej budove Eastern...
+3Strešný apartmán v ikonickej budove Eastern...

Kvinteto penthouseov v roku 2016 predal za sumu 12,8 milióna dolárov. Momentálne je v predaji jeden z týchto apartmánov – ako predajca tvrdí, práve ten, v ktorom sa Depp a Heard oddávali svojmu vášnivému a divokému vzťahu. Cenu predajca stanovil na sumu 1,765 milióna.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac Porota rozhodla! Deppova exmanželka mu za ohováranie musí vyplatiť 15 miliónov, on jej dva

Napriek tomu, že ide o rozlohou relatívne malý apartmán, jeho podoba aj poloha môže byť veľkým lákadlom. Rovnako aj fakt, že pôsobí veľmi útulne a domácky. Dvojposchodový strešný apartmán ponúka 1 780 štvorcových stôp (zhruba 165 metrov štvorcových), vysoké stropy a útulný salónik na schodisku.

Herec Johnny Depp počas svojej svedeckej...
Herečka Amber Heard na zábere zo súdnej siene...
+7Verejnosť prítomná na súdnom procese medzi...

Okrem skvelej pešej dostupnosti do reštaurácií a obchodov, vybavenie budovy zahŕňa strešný bazén so slanou vodou, fitnes štúdio, spa, terasu na opaľovanie, zenovú záhradu a 24-hodinovú službu concierge. Predajcom je realitná kancelária Douglas Elliman z Beverly Hills, ktorá si sľubuje rýchly obchod s potenciálnym záujemcom. Posledné mesiace medializácie života dvojice hollywoodskych hviezd im môže v obchode azda len pomôcť…

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac Amber Heard síce súd s Deppom prehrala, jeho právnici však majú návrh

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #Johnny Depp #Amber Heard #Los Angeles #nehnuteľnosť

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...