Britney Spears až taká romantička nie je! Ak nové manželstvo krachne, jej drahý...

Speváčka Britney Spears a fitness tréner Sam Asghari sú už zopár dní "svoji".

15.06.2022 11:00
britney Foto:
Speváčka Britney Spears a fitness tréner Sam Asghari.
debata

Veľkolepú svadbu, ktorá sa konala na záhrade speváčkinho domu v Thousand Oaks v Kalifornii, si dvojica vystrojila po šiestich spoločných rokoch. 40-ročná speváčka však ešte pred obradom myslela aj na to, čo sa stane, ak jej to s urasteným trénerom nevyjde. Áno, reč je o predmanželskej zmluve.

britney Čítajte viac Príbeh lásky Spearsovej a jej čerstvého manžela? On odišiel z Teheránu, ona ho oslovila banálne: Ahoj, som Britney

Nie je žiadnym tajomstvom, že popová hviezda je milionárkou. Ako uvádza portál TMZ, majetok speváčky sa odhaduje na 58 miliónov dolárov. Ako uvádza spomínaný portál, jej právnici začali už po zásnubách pracovať na predmanželskej zmluve, ktorá speváčkine milióny ochráni.

Celebrita, dídžejka a boháčka Paris Hilton s...
Televízna celebrita Kathy Hilton prichádza na...
+3Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo...

TMZ cituje zdroje z okolia Britney ktoré svorne uvádzajú, že o 12 rokov mladší partner v prípade rozvodu nedostane z majetku svojej bohatej manželky ani cent.

britneyashi Čítajte viac Tu sú fotky zo svadby Britney! Šaty nevesty šili 700 hodín, prišiel kôň s kočom a na záver: Bosá Britney dole bez

Spears rovnako postupovala už v období svojej predošlej svadby s tanečníkom Kevinom Federlineom (44), za ktorého sa vydala v roku 2004 a o tri roky neskôr sa pár, ktorý má spolu dvoch synov, rozviedol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Britney Spears

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...