Rozchod Shakiry a Piquého ako blesk z jasného neba? Pravda môže byť iná, naznačuje speváčkina sestra

Pred pár dňami sa rozpadol vzťah Shakiry a Gerarda Piqueho.

16.06.2022 00:00
shakira Foto:
Shakira na archívnej snímke.
debata (1)

Kolumbijská speváčka 4. júna oficiálne potvrdila, že po 11-ročnom vzťahu a dvoch spoločných deťoch už netvorí pár so slávnym futbalistom, hráčom FC Barcelona.

484713749 Čítajte viac Koniec špekuláciám, je to pravda! Shakira potvrdila rozchod s Gerardom Piquém

"S ľútosťou musíme potvrdiť, že naše cesty sa rozchádzajú. Pre blaho našich detí, ktoré sú našou najvyššou prioritou, vás žiadame, aby ste rešpektovali ich súkromie. Ďakujem za pochopenie,“ poslala speváčka oficiálne vyjadrenie do médií. Ako informoval katalánsky denník El Periódico, dôvodom rozchodu má byť nevera.

Partneri Gerard Pique a Shakira.
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
+4Gerard Pique a Shakira v roku 2019.

Aktuálne sa o slovo prihlásila sestra slávnej speváčky, Lucia Mebarak, ktorá pre španielsky denník El Mundo poskytla stručné vyjadrenie týkajúce sa stavu svojej sestry po rozchode. „Dáva sa dokopy,“ povedal stručne. A hoci bol rozchod slávneho páru pre médiá aj fanúšikov šokom, rodinu Shakiry až tak prekvapiť nemusel. Na otázku, či jej rodina očakávala takýto scenár, Lucía Mebarak povedala: „Možno“.

Suzy Cortezová Čítajte viac Toto je modelka, ktorú uháňala celá Barcelona. Ovládli sa len dvaja hráči

Prezradila tiež, že jej slávna sestra je momentálne „mimo Španielska“, ale pravdepodobne sa čoskoro vráti späť. Lucia do Barcelony pricestovala z Kolumbie, kde žije, aby navštívila otca, Williama Mebaraka. Ten minulý týždeň utrpel vážne zranenia tváre pri nehode. Shakira ho po nehode sprevádzala do jednej z barcelonských nemocníc. Či sa z rozchodu aktuálne Shakira spamätáva v rodnej Kolumbii jej sestra neuviedla.

Shakira (45) sa s Gerardom Piquém (35) spoznala vďaka MS vo futbale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010.

V januári 2013 sa páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha sa narodil o dva roky neskôr. Zaujímavosťou je, že Gerard Pique je narodený v rovnaký deň ako ona, len o 10 rokov neskôr – 2. februára. Rodina žila dlhé roky v Barcelone, dvojica sa nikdy nepostavila pred oltár.

Speváčka Shakira v roku 2001.
Speváčka Shakira v roku 2006.
+6Speváčka Shakira v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...