Našla Katie Holmes konečne lásku života? Nového priateľa už ukazuje verejne a pozrite sa, aká je zaľúbená!

Má za sebou niekoľko vzťahov. Dlhšie, kratšie, tajné aj vyslovene na očiach verejnosti. Herečke Katie Holmesovej sa však akosi doposiaľ nedarilo nájsť toho "pravého".

16.06.2022 10:16
debata
Herečka Katie Holmes na premiére filmu Alone... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Katie Holmes Herečka Katie Holmes na premiére filmu Alone Together v rámci festivalu Tribeca. V šatách Chloé.

Najnovšie správy a informácie z okolia 43-ročnej hviezdy seriálu Dawsonov svet naznažujú, že by sa to tentoraz už mohlo „prelomiť“. Holmes sa už niekoľko týždňov stretáva s novým mužom a spoločné fotografie ich zachytávajú ako absolútne zamilovanú dvojicu.

Americká herečka sa pred dvoma dňami objavila na filmovom festivale v New Yorku, aby sa zúčastnila na premiére filmu Alone Together. Neprišla však sama. Pôvabnú tmavovlásku oblečenú v pletených krémových šatách Chloé sprevádzal hudobník Bobby Wooten III. Práve on je novým mužom v živote niekdajšej manželky herca Toma Cruisa.

Hudobník Bobby Wooten III a herečka Katie... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
2022 Tribeca Festival - "Alone Together" Premiere Hudobník Bobby Wooten III a herečka Katie Holmes prišli na premiéru spoločne.

Dvojica prišla pred objektívy držiac sa za ruky a Katie sa neustále na svojho partnera usmievala. Podľa viacerých očitých svedkov pripomínala chvíľami šťastnú zamilovanú školáčku. Wooten III, ktorý je muzikantom na divadelnej scéne na Broadway a jeho basgitaristické schopnosti zneli vo viacerých muzikáloch, pôsobil tiež veľmi spokojne.

Dvojica Katie Holmes a Jamie Foxx spoločne na...
Katie Holmes a Jamie Foxx si spoločne yvšli za...
+4Rok 2008: Herec Tom Cruise a jeho vtedajšia...

O tom, kde sa dvojica zoznámila, existuje niekoľko teórií. Azda najpravdepodob­nejšia však je, že sa stretli prostredníctvom spoločných známych na nejakom umeleckom evente, ktorých je v New Yorku požehnane. Práve New York je totiž domovským mestom Holmesovej, ktorá roky odmieta presťahovať sa do hollywoodskeho „centra“ – teda do Los Angeles. Na tom údajne aj skrachoval jej vzťah s hercom Jamiem Foxxom, ktorý mala dvojica udržiavať roky.

V minulosti bola herečka vydatá za spomenutého Toma Cruisa, s ktorým má dcéru Suri. Jej posledným verejne známym partnerom bol známy šéfkuchár Emilio Vitolo. Dvojica sa však po pár mesiacoch rozišla.

Video
VIDEO: Katie Holmes s novým partnerom, je do neho až ‚po uši‘

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Katie Holmes #zamilovaná #Bobby Wooten III

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...