Najkrajší chirurg Talianska! Tvár modela, telo Adonisa! Komuže padol do oka? Michelle Hunzikerovej

Michelle Hunziker už nie je sama! Po jej boku je najkrajší chirurg Talianska, 41-ročný Giovanni Angiolini.

19.06.2022 00:00
699012838 Foto:
Michelle Hunziker a chirurg Giovanni Angiolini na jachte pri Sardínii.
debata

V januári slávna moderátorka Michelle Hunziker (45) potvrdila krach manželstva s dedičom módneho impéria Tomasom Trussardim (38). „Bolo to desať nádherných rokov, s dvoma úžasnými dcérami. To treba zdôrazniť. Tomasa veľmi milujem a vždy ho budem milovať. Treba si však stanoviť správne priority,“ opísala v televíznej relácii Verissimo.

Michelle Hunziker Čítajte viac Tak to je šok! Manželstvo krásnej Michelle Hunzikerovej bolo bez jedinej chybičky a zrazu... Rozvod

Ako však tvrdia talianske a nemecké médiá, okrem iného magazín Gala, slávna blondínka už nie je sama. Dôkazom majú byť paparazzi zábery, ktoré ju zachytili na jachte pri Sardínii s vychyteným lekárom, ktorý sa pýši titulom najsexi chirurg Talianska, ako sa objímajú a bozkávajú.

Giovanni Angiolini (41) je v Taliansku sledovanou celebritou, objavil sa v niekoľkých televíznych šou a je aktívny aj na Instagrame. Pri pohľade na jeho telo mnohým doslova „padne sánka“, vypracované svaly by mohol predvádzať priamo na móle či v reklamách na spodnú bielizeň a plavky.

 Michelle Hunziker  s jemnou ofinou v roku 2019.
 Michelle Hunziker v roku 2017  a je typický účes.
+3 Michelle Hunziker v roku 2018  s vlasmi...

Hunziker aktuálne v relácii švajčiarskej televízie „Gredig direkt“ vzťah nepoprela ani nepotvrdila, fotografie však hovoria jasnou rečou.

zväčšiť Moderátorka Michelle Hunziker. Foto: SHUTTERSTOCK
Michelle Hunziker Moderátorka Michelle Hunziker.

Michelle Hunziker má s Trussardim dcéry Celeste (6) a Sole (7). Okrem nich je mamou aj dospelej dcéry Aurory (25), ktorá sa narodila počas manželstva s talianskou popovou hviezdou Erosom Ramazzottim.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...