Krátke šortky, povzbudivý úsmev - takto utešuje zroneného muža Meghan Markle! A nielen princa Harryho...

Aj princovia prehrávajú. V prípade člena britskej kráľovskej rodiny, princa Harryho, ktorý sa vzdal svojich povinností a presídlil do USA, je však po boku aj milujúca manželka, ktorá ho dokáže utešiť.

20.06.2022 00:00
Meghan Markle Foto:
Meghan Markle v rozhovore s Nachom Figuerasom - kamarátom a kolegom jej manžela princa Harryho (na foto v pozadí) po prehratom zápase na turnaji v konskom póle.
debata

O tom, že princ Harry je veľkým fanúšikom konského póla, sa vie dlhé roky. Nielen fanúšikom, ale aj aktívnym hráčom. Na pretekoch v americkej Santa Barbare, ktoré sa konali počas uplynulého víkendu, mu však šťastie neprialo.

Harry aj so svojím kamarátom a kolegom Nachom Figuerasom (jedným z najznámejších hráčov konského póla na svete) prehrali v súboji s tímom Los Padres. Veselo veru ani jednému z pánov nebolo. Ako však zachytili paparazzovia sledujúci dianie na turnaji z diaľky, oboch pánov podporili ich manželské polovičky a utešovali ich po prehratom zápase.

Video
VIDEO: Meghan Markle a Delfina Blaquier utešovali svojich partnerov po prehratom konskom póle.

Na videu, ktoré vzniklo na turnaji, vidieť ako princa Harryho chlácholí jeho pôvabná manželka a mama jeho dvoch detí – Meghan Markle. Oblečená v modrej ľanovej košeli a krátkych modrých šortkách ho hladila po kolene a pravdepodobne sa ho snažila utešiť.

12 odhalení z dokumentu Harry & Meghan Čítajte viac Súboj, aký tu už dva roky nebol! Meghan kontra Kate - kráľovnou štýlu môže byť len jedna

Nezostala však iba pri ňom, americko-kanadská herečka objala aj Nacha Figuerasa a utešovala ho niekoľko sekúnd s povzbudivým úsmevom na tvári. To isté spravila aj Figuerasova manželka Delfina, ktorá patrí medzi argentínsku smotánku a vo svete noblesného športu tiež medzi známe mená. Ona pre zmenu objímala okolo krku ryšavého britského princa a pravdepodobne ho utešovala, že v ďalšom zápase to dopadne lepšie.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
+8Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...

Pohľad na dvojicu manželských párov z turnaja v konskom póle je prvou príležitosťou vidieť Harryho a Meghan spolu ako pár od osláv platinového jubilea – teda 70. výročia kraľovania britskej panovníčky Alžbety II., ktoré sa konali začiatkom júna. Slávny medializovaný pár pri tejto príležitosti priletel do Veľkej Británie, kde sa zdržali niekoľko dní. Dvojica však svoje prezentovanie sa na verejnosti obmedzila len na povinné „jazdy“ a zvyšok času vraj trávili s najbližšími v súkromí rodinného kruhu. Harry s Meghan majú vraj veľmi blízko ku princeznej Eugenie.

VIDEO: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #prehra #útecha #Meghan Markle #Nacho Figueras

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...