Pique ako neverník, ktorý si nevážil Shakiru? On fakt trpí, bráni ho šéf klubu

Nedávne správy o rozchode kolumbijskej speváčky Shakiry a jej partnera - futbalistu Gerárda Piquého v tesnom závese nasledovali dohady a informácie o nevere. Mal sa jej dopustiť práve hráč klubu FC Barcelona.

22.06.2022 00:00
484713749 Foto:
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
debata

Tú skutočnú pravdu v tomto prípade poznajú asi najmä dvaja bývalí partneri, proti kritike Gerárda Piquého, ktorého mnohí anonymní užívatelia na internete, ale aj bulvárni novinári začali označovať za nezodpovedného či nerozumného, sa však postavil priamo šéf jeho klubu – prezident FC Barcelona Joan Laporta.

„Pique trpí. Zvyčajne, keď si predstavíme futbalových hráčov, vidíme v spojení s nimi slávu, peniaze a všetko, čo sa nám páči, ale sú to tiež ľudia. A Pique je skvelý človek. Bolo mu veľa nadelené, ale veľa nám toho dal aj on,“ citoval Laportu portál Animatedtimes­.com.

Partneri Gerard Pique a Shakira.
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
+4Gerard Pique a Shakira v roku 2019.

Prezident slávneho španielskeho futbalového klubu dodal, že si známy obranca zaslúži pozornosť a povzbudenie od svojich fanúšikov. „Neprikladajte pozornosť správam, ktoré sa ho snažia vykresliť ako zhýralého muža, bez citov, ktorému všetko uniklo medzi prstami. Je to výnimočný človek, ktorý momentálne trpí. A my mu musíme pomôcť. Budem prvý, kto mu dá lásku a úctu, akú si zaslúži,“ dodal Laporta.

shakira Čítajte viac Rozchod Shakiry a Piquého ako blesk z jasného neba? Pravda môže byť iná, naznačuje speváčkina sestra

Kolumbijská speváčka Shakira 4. júna oficiálne potvrdila, že po 11-ročnom vzťahu a dvoch spoločných deťoch už netvorí pár so slávnym futbalistom z FC Barcelona. Žiadne ďalšie vyjadrania už nekomunikovala, no objavili sa slová od jej sestry, podľa ktorých sa rozchod dal očakávať a ktoré naznačovali, že vzťah dvojice nebol ideálny.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás sme sa zhovárali o rozchode. Signálom, že sa niečo deje, je podľa psychoterapeuta a párového poradcu Vladimíra Hambálka moment, keď si dvaja partneri uvedomia, že už nesnívajú spoločný sen. Aké ďalšie signály treba vnímať?

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #obrana #nevera #Shakira #fc barcelona #Gerard Piqué

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...