Opäť a opäť ho inšpiruje! Princ William sa rozhodol nasledovať kroky svojej mamy Diany

Britský princ William sa po vzore svojej matky, zosnulej princeznej Diany, chce venovať téme bezdomovectva. Uviedol to v aktuálnom vydaní britského časopisu, ktorý predávajú ľudia bez domova.

22.06.2022 12:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ William na pódiu počas koncertu pred Buckinghamským palácom, sídlom kráľovnej v centre Londýna.
debata

William, ktorý je v následníctve na britský trón druhý v poradí, bol začiatkom tohto mesiaca videný, ako stojí na Westminsterskej ulici v centre Londýna ako predavač časopisu Big Issue, ktorý pre ľudí bez domova predstavuje spôsob zárobku.

Rok 1982: Princezná Diana pózuje so svojím...
1982: Princ Charles a princezná Diana s ich...
+221991: princ William počas návštevy St. James...

„Aj keď sa môžem zdať ako jeden z najmenej pravdepodobných obhajcov tejto veci, vždy som veril, že využitie môjho postavenia môže pomôcť rozprávať príbehy a upútať pozornosť na ľudí v ťažkostiach,“ napísal William. „Sľubujem, že budem aj naďalej robiť, čo budem môcť, aby som na tento riešiteľný problém upozorňoval nielen dnes, ale aj v nasledujúcich mesiacoch a rokoch,“ dodal.

Britain Prince William Čítajte viac Želania plné dojemných fotografií! Najbližšia rodina blahoželala Williamovi k 40-ke

„Mal som 11 rokov, keď som prvýkrát navštívil domov pre bezdomovcov so svojou mamou, ktorá bola svojím nenapodobiteľným štýlom odhodlaná upozorniť na prehliadaný problém,“ napísal ďalej William vo svojom príspevku v časopise, na ktorého titulnej strane je umiestnená aj jeho fotografia.

Princezná Diana, ktorá zomrela pri autonehode v Paríži v roku 1997, propagovala desiatky charitatívnych organizácií alebo pre nich priamo pracovala. Okrem iného zvyšovala povedomie o bezdomovectve, chorobe AIDS, lepre či nášľapných mínach, pripomenula agentúra Reuters.

Pozrite si video – medailónik princa Williama.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....