Mediálny magnát Murdoch sa rozvádza so štvrtou manželkou! Koľko dostane Jerry Hall?

Mediálny magnát Ruppert Murdoch a herečka Jerry Hallová sa rozvádzajú, informoval v stredu denník The New York Times s odvolaním sa na dva zdroje oboznámené s touto záležitosťou.

23.06.2022 06:03
Jerry Hall Foto:
Jerry Hall a Rupert Murdoch v roku 2018.
debata

Dôvody ich rozhodnutia nie sú zatiaľ známe. Murdochov hovorca Bryce Tom odmietol záležitosť komentovať.

Murdoch sa s bývalou supermodelkou Hallovou (65), expartnerkou frontmana Rolling Stones Micka Jaggera, zosobášil počas nenápadnej ceremónie v centre Londýna v marci 2016.

Archívny záber Jocelyn Wildensteinovej, ktorá...
Sue Ann Arnall je exmanželkou ropného magnáta...
+5Princezná Haji bint al-Hussajn na archívnom...

Pre 91-ročného Murdocha, šéfa spoločnosti Fox Corporation, to bude už štvrtý rozvod. Ukončenie manželstva pravdepodobne neovplyvní vlastnícku štruktúru podnikov, v ktorých má podiely. Medzi ne patrí okrem spoločnosti Fox Corporation aj mediálny koncern News Corporation. Dvojica pred vstupom do manželstva síce s najvyššou pravdepodobnosťou podpísala predmanželskú zmluvu, ale očakáva sa, že isté finančné vyrovnanie určite Hallovú čaká.

Britain Dubai Divorce Čítajte viac Dubajský šejk má zaplatiť pri rozvode 550 miliónov libier: Na najdrahšie rozvody však nesiaha, tu sú!

Murdoch spomenuté spoločnosti kontroluje prostredníctvom rodinného trustu. Z predchádzajúcich manželstiev má šesť detí. Hovorí sa pritom, že práve jeho život a život jeho rodiny, ktorá pôsobí v silných mediálnych spoločnostiach, bol inšpiráciou pre tvorcov úspešného seriálu HBO Boj o moc.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás sme sa zhovárali o rozchode. Signálom, že sa niečo deje, je podľa psychoterapeuta a párového poradcu Vladimíra Hambálka moment, keď si dvaja partneri uvedomia, že už nesnívajú spoločný sen. Aké ďalšie signály treba vnímať?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Jerry Hall #Ruppert Murdoch #finančné vyrovnanie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...