Osamelá na pláži? Supermodelka Jenner je vraj čerstvo po rozchode, už ju spájajú s iným

Je to ešte veľmi čerstvé, tvrdia americké médiá. Známa modelka a členka mediálne slávnej rodiny Kendall Jenner je vraj single. Kráska sa mala rozísť so svojím partnerom Devinom Bookerom.

23.06.2022 14:08
Kendall Jenner Foto:
Americká topmodelka Kendall Jenner strávila posledné dni na pláži v Malibu.
debata

Ako citoval svoj zdroj portál ENews.com, dvojica mala naraziť na prekážky, ktoré napokon viedli k ich rozchodu. „Sú od seba zhruba týždeň a pol,“ uviedol zdroj. Ten tiež tvrdí, že jedna z najlepšie platených modeliek a profesionálny basketbalista si spoločne užívali iba nedávno v Taliansku, kde sa konala svadba Jennerovej nevlastnej sestry Kourtney Kardashianovej. „Akonáhle sa však vrátili späť do reality, uvedomili si, že žijú úplne iné životy,“ komentoval nemenovaný informátor.

Kim Kardashian prichádza v šatách Dolce &...
Khloe Kardashian si k šatám Dolce & Gabbana...
+2Nevesta Kourtney Kardashian a jej manžel Travis...

Kendall Jenner s Bookerom svoj vzťah, ktorý trval zhruba dva roky, komentovali len minimálne a výnimku neurobili ani tentoraz. O tom, či sa rozišli alebo nie, odmietli s médiami komunikovať. Tmavovlásku však zachytili objektívy paparazzov počas uplynulého víkendu na pláži v Malibu.

Basketbalista Devin Booker na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Ross D. Franklin
Basketbalista Devin Booker na archívnom zábere. Basketbalista Devin Booker na archívnom zábere.

Jenner sa tam objavila so skupinkou priateľov a spoločne s nimi si užila niekoľko hodín popoludní pri mori, prechádzaním sa a spoločnými rozhovormi. Americkí novinári upozornili aj na fakt, že v spoločnosti sa nachádzal model Fai Khadra, ktorý by vraj mohol byť novým „nástupcom“ Bookera. Fotografie z pláže však nenaznačujú žiadnu partnerskú blízkosť, Kendall a Fai sa k sebe správali kamarátsky.

693592221 Čítajte viac Nevesta v mini, potetovaný ženích, sestry ako talianske vdovy! Portofino zažilo svadbu roka s Kardashiankami

Špekuluje sa tiež o tom, že topmodelka by sa mohla ku svojmu bývalému vrátiť, pretože ich vraj spájajú intenzívne city. „Momentálne sú však od seba a ujasňujú si priority,“ napísali na stránkach spomenutého portálu.

Video
VIDEO: Ďalší Kardashiankin klon na pláži. Aj táto kyprá kráska očarila Westa

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #pláž #Kendall Jenner #Devin Booker

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...