Charlottka Gottová sa na Instagrame vyjadruje len výnimočne! Po koncerte pre jej zosnulého otca tak urobila

Na Instagrame sleduje 16-ročnú dcéru Karla Gotta takmer 140 000 ľudí.

23.06.2022 08:11
701180425 Foto:
O2 Aréna koncert Pocta Karlu Gottovi: Na pódiu stojí Charlottka Gottová a Dara Rolins.
debata (1)

Hoci 16-ročná dcéra Karla Gotta si účet na Instagrame založila vo februári 2021, príspevkov na ňom veľa nemá a fanúšikom, ktorých má takmer 140 000, sa ozýva len sporadicky.

Speváčka Monika Bagárová na zábere z nedele 19....
Speváčka Markéta Konvičková na zábere z nedele...
+1Speváčka Tereza Mašková na zábere z nedele 19....

Po koncertoch venovaných jej zosnulému otcovi sa však sympatická brunetka pár vetami aj fotografiami fanúšikom prihovorila. „Bolo mi cťou vystupovať na pocte pre môjho tatinka v O2 aréne,“ napísala a zverejnila niekoľko fotografií z pódia, na ktorom stojí spolu s Darou Rolins.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa charlotte (@charlotte_gottova)

Pred divákmi počas koncertov vystúpila aj Charlotte Ella Gottová, ktorá spolu s Darou Rolins zaspievala slávny duet Zvonky štěstí. 16-ročná speváčka, ktorá sa výzorom čoraz viac podobá na svojho slávneho otca, odspievala slovenskú časť textu skladby Zvonky štěstí, zatiaľ, čo Dara Rolins sa postarala o tú českú.

Počas dvoch spomienkových koncertov venovaných zosnulému českému spevákovi na pódiu vystúpilo 40 umelcov vrátane speváčok ako Lucie Bílá, Jitka Zelenková, Monika Bagárová, Markéta Konvičková, Monika Absolonová, Leona Machálková či Bára Basiková.

gottová Čítajte viac Veď ona je celý otec! Charlottka Gottová na pódiu, v slávnom duete Zvonky štěstí spieva slovenskú časť, pozrite sa

Na Facebooku sa všetkým účinkujúcim aj divákom sa úžasnú atmosféru počas koncertov poďakovala aj vdova Ivana. „Ďakujem zo srdca všetkým, ktorí ste si s nami prišli v nedeľu do O2 Arény zaspomínať na môjho manžela, nášho milovaného Karla. Verím, že celý večer sledoval a tlieskal spolu s vami všetkým svojim úžasným kolegom a bol nadšený z nádhernej, nezabudnuteľnej atmosféry, ktorú ste všetci vytvorili.“

Dara Rolins Čítajte viac Takto skvelo vyzerá len... Dara Rolins! Slovenská diva zatienila aj známe (a mladšie) české kolegyne

Charlotte Ella Gottová prišla na svet 30. apríla 2006 v pražskej nemocnici Podolí. Otcom malého drobca sa stal Karel Gott ako 66-ročný. V tom čase Gott a Ivana Macháčková neboli manželmi, stalo sa tak až v roku 2008 v Las Vegas, kedy sa spevák oženil s o 36 rokov mladšou hnedovláskou. Ich prvorodená Charlottka sa tak svadbe rodičov prizerala ako dvojročná, jej sestra Nelly Sofia prišla na svet v máji roku 2008.

Karel Gott a manželkou a dcérami v roku 2010 -...
Karel Gott a manželkou a dcérami v roku 2014 -...
+9Premiéra rozprávky Když draka bolí hlava v roku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Charlotte Gottová

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...