...že som dotrhala šaty po Marilyn? Kardashianka predvádza osí driek, zhodila už 10 kíl

Krivky slávnej internetovej ikony a podnikateľky Kim Kardashianovej sú na pretrase v podstate od chvíle, čo ju začal vnímať svet šoubiznisu a široká verejnosť. A hoci práve Kardashian prispela k tomu, aby sa do mainstreamu dostali ženské tvary, teraz prekvapuje chudnutím.

24.06.2022 00:00
Kim Kardashian Foto:
Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka Kim Kardashian v centre New Yorku predvádzala superštíhly driek.
debata

Štyridsaťjedenročná americká supercelebrita sa objavila len nedávno na návšteve New Yorku, aby sa zúčastnila na programe niekoľkých talk-šou. Paparazzovia ju však pristihli aj v uličkách veľkomesta a možno aj oni sami zostali prekvapení z toho, ako sa známa Venuša mení. V legínsach so športovým motívom na bokoch a krátkom bielom elastickom tričku odhalila Kim svoj driek a celkovú telesnú schránku. Je viditeľne ľahšia o niekoľko kilogramov a jej pás v kontraste s kyprým poprsím a bokmi pôsobí už priam ako osí driek.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Tie sú úzke! V šatách po Marilyn Monroe sa Kim Kardashian nechodilo práve najľahšie

Kardashian pritom mala začať chudnúť pred pár mesiacmi, keď sa rozhodla, že si na akciu MET Gala oblečie model šiat z roku 1962, ktoré mala na sebe kedysi Marilyn Monroe. Pri prvej skúške sa do nich nevošla, na ďaľšej to vraj už išlo. „Pozerala som sa na to celé ako na nejakú filmovú úlohu. Fakt som si veľmi chcela obliecť tie šaty, bolo to pre mňa dôležité a tak som urobila, čo som mohla,“ uviedla v rozhovore pre televíznu šou Today.

Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Oscar de la...
Tenistka Serena Williams v kreácii Gucci.
+78Speváčka Olivia Rodrigo v kreácii Saint Laurent.

Aj po MET Gala pritom vraj v chudnutí pokračovala. „Pokračujem vo veľmi zdravom stravovaní a momentálne mám už dolu takmer 1O kíl,“ prezradila moderátorke Hode Kotbovej. „Nesnažím sa už schudnúť viac, jednoducho len veľmi zdravo žijem. Odstránila som z jedálnička toľko cukru, skrátka som úplne zmenila životný štýl,“ vysvetlila Kim Kardashian.

zväčšiť Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Kim Kardashian na podujatí MET Gala v legendárnych šatách po Marilyn Monroe.

Samozrejme, mama štyroch detí sa nevyhla otázke ani na kauzu ohľadom poškodenia historického modelu šiat po Marilyn Monroeovej, ktoré zhotovil kedysi dizajnér Jean Louis a ktoré sa nachádzajú v muzejnej expozícii. Poškodenie šiat, o ktorom informovali niektoré médiá Kardashian poprela a už pred pár dňami tak urobilo aj múzeum Ripley, ktoré šaty zapožičali a ktorého pracovníci pri obliekaní a procese asistovali. „Mala som tie šaty na sebe tri, možno štyri minúty,“ uzavrela tému Kim.

Video
VIDEO: Tie sú úzke! V šatách po Marilyn Monroe sa Kim Kardashian nechodilo najlepšie

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Marilyn Monroe #chudnutie #New York #Kim Kardashian #driek

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...