Režisér Thora skončil na premiére sám a jeho krásna Rita Ora? Vystavila telo slnku v Madride

Prekvapenie vyvolal vo štvrtok na slávnostnej premiére filmu Thor: Láska a hrom fakt, že režisér Taika Waititi prišiel sám.

25.06.2022 14:00
LA Premiere of "Thor: Love and Thunder" Foto: ,
Režisér Taika Waititi na filmovej premiére Thor: Láska a hrom.
debata

Novozélandský rodák, ktorý sa za poslednú dekádu vypracoval medzi režisérsko-scenáristickú elitu Hollywoodu, predstavil štvrtý film zo série o Thorovi, ktorý režíroval a v ktorom si strihol aj menšiu rolu (hlasovú). Mnohé médiá takýto moment označili za jeden z dôležitých v rámci jeho profesionálnej kariéry. O to väčšie prekvapenie vyvolalo, že sa na ňom nezúčastnila jeho partnerka – britská speváčka Rita Ora.

Herec Chris Hemsworth na premiére filmu Thor:...
Herečka Tessa Thompson na premiére filmu Thor:...
+12Herečka Lia McHugh.

Kráska, s ktorou sa Waititi začal stretávať ešte minulý rok, sa pritom len pred pár dňami nachádzala v Madride, kde sa nevyhla objektívom paparazzov. Tí ju vypátrali na terase luxusného hotela, kde sa slnila na jednom z ležadiel. Príťažlivé krivky v dvojdielnych bikinách boli magnetom nielen pre reportérov, ale tiež pre ďalších hostí. V spoločnosti Ory objektívy zachytili aj neznámeho muža, neskôr však vyplynulo, že išlo pravdepodobne o zamestnanca z hotelového baru.

zväčšiť Britská speváčka Rita Ora sa slnila pri bazéne... Foto: JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia
701513145 Britská speváčka Rita Ora sa slnila pri bazéne svojho hotela v Madride.

Ani to však nie je celkom odpoveď, prečo 31-ročná rodáčka z Prištiny chýbala na hollywoodskej premiére. Lietať lietadlom cez Atlantik nie je pre hviezdy ako ona nič výnimočné a očakávalo by sa, že aj napriek povinnostiam v Európe sa za Taikom vyberie podporiť ho počas tak dôležitého večera.

Speváčka Rita Ora a režisér Taika Waititi na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rita Ora a režisér Taika Waititi Speváčka Rita Ora a režisér Taika Waititi na zábere z prehliadky Dior Men, ktorá sa konala 19. mája v Los Angeles.

Dvojica sa naposledy spolu objavila na prehliadke pánskej kolekcie Dior, pričom už niekoľko mesiacov sa špekulovalo aj o tom, že spoločne plánujú svadbu. Tá sa mala konať podľa správ nemenovaných zdrojov v lete a mala byť vraj pomerne pompézna. Či na ňu dôjde, povedať nevieme.

Možno sa Rita Ora zdržiava v Európe práve preto, aby doladila detaily svadobného dňa. Ktohovie… čas ukáže. Film Thor: Láska a hrom čaká určite ešte niekoľko premiér – na nich sa ukáže, či známa speváčka ešte „stojí po boku“ Taiku Waititiho.

Video
VIDEO: Rita Ora na pláži v Austrálii. Bikiny však nechala doma

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #problém #vzťah #Rita Ora #Taika Waititi

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...