Šokujúce číslo, neopísateľná bolesť: Sharon Stone priznala, že prišla o 9 detí

Je mamou troch synov, všetci sú adoptovaní. Málokto však doposiaľ tušil, že herečka Sharon Stone pri snahe otehotnieť prežila obrovské trápenie a niekoľkonásobnú stratu.

26.06.2022 00:00
Herečka Sharon Stone v kreácii Dolce & Gabbana. Foto: ,
Herečka Sharon Stone v kreácii Dolce & Gabbana.
debata (4)

Šesťdesiatšty­riročná hviezda sa pred pár dňami otvorene prihlásila k vlastnej skúsenosti, keď sa zapojila do diskusie na sociálnej sieti. Herečka uviedla, že prekonala až deväť potratov. „My ako ženy nemáme žiadne fórum, aby sme diskutovali o hĺbke tejto straty. Pri potratoch som prišla o deväť detí,“ napísala Stone pod príspevkom americkej celebrity Pety Murgatroydovej, ktorá sa svojim fanúšikom zverila s veľmi čerstvou skúsenosťou straty nenarodeného dieťaťa.

Sharon Stone Čítajte viac Večné mladá? Sharon Stone sa o to pokúša, nedeľňajšie Cannes si podmanila aj 'striptízom'

„Nejde o žiadnu maličkosť. Ani fyzicky, ani emocionálne a pritom sme stále akoby vystavené zvládnuť to celé samy, dokonca sa tajne potýkať s nejakým pocitom zlyhania,“ pokračovala Sharon Stone na Instagrame. Podľa nej sa ženské zdravie „ponechané na starosť mužskej ideológii vníma v tom najlepšom prípade laxne, no v skutočnosti často dokonca ignorantsky či je priam až násilne zatláčané do úzadia“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Peta Murgatroyd (@petamurgatroyd)

Americká herečka sa v posledných rokoch veľmi často vyjadruje k nerovnosti v spoločnosti, právam žien a veľmi otvorene hovorí o vlastných skúsenostiach, aké má, či už v rámci Hollywoodu, ale tiež ako manželka, matka alebo pracujúca žena.

Stone zároveň stále patrí medzi najznámejšie herečky svojej generácie a pravidelne sa objavuje na spoločenských podujatiach a mnohých „červenokober­cových“ akciách. Naposledy sa tak stalo počas filmového festivalu v Cannes, kde prišla ako „spriaznená tvár“ značky Dolce & Gabbana.

Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...
Česká modelka Eva Herzigová na filmovom...
+27Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Instagram #potrat #strata

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...