Obrovská reklama úplne zadarmo! Autorka šiat z obrazu vojvodkyne Kate však mlčí. Aký je dôvod?

O podobnej reklame by snívala nejedna módna značka. Napokon sa jej však dočkala odevná firma, ktorej šaty milujú ženy po celom svete a za ktorou stojí manželka známeho hudobníka.

26.06.2022 13:00
Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, princ William... Foto:
Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, princ William a jeho manželka Kate na prvom spoločnom maľovanom portréte, ktorý vytvoril Jamie Foreth.
debata

Reč je o Susie Caveovej, ktorá stojí za módnym brandom The Vampire's Wife. Práve šaty z tejto dielne zostanú zvečnené na desiatky rokov do budúcnosti prostredníctvom prvého spoločného portrétu vojvodkyne Kate z Cambridge a jej manžela – vojvodu z Cambridge a princa Williama.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge a princ William Čítajte viac Dočkali sa! Princ William a jeho krásna Kate sú konečne spolu na plátne: Toto je ich prvý portrét!

Obraz v nadživotnej veľkosti, za ktorým stojí renomovaný a oceňovaný portrétista Jamie Foreth, odhalili slávnostne počas minulého týždňa v Cambridge. Na veľké prekvapenie si maliar vybral moment, keď sa princ William aj so svojou pôvabnou manželkou vybrali do Írska. Tam (aj v rámci pocty národným farbám) si obliekla vojvodkyňa práe smaragdovozelené šaty The Vampire's Wife.

Herečka Naomi Watts sa objavila v šatách The...
Herečka Carice van Houten sa v šatách The...
+13Herečka Kirsten Dunst a jej manžel Jesse...

Zaujímavosťou však je, že takýto „triumf“ dizajnérka Suzie Cave vôbec nekomentovala. Na sociálnych sieťach je pritom pomerne aktívna a veľmi často zdieľa aj zábery celebrít, ktoré si obliekajú šaty z jej vlastnej dielne. Takto sa na jej Instagrame objavili fotografie speváčky Rihanny, jej kolegyne Florence Welchovej či herečky Michelle Williamsovej alebo Hailee Steinfeldovej.

VIDEO: Vojvodkyňa, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Či v prípade vojvodkyne urobila výnimku, lebo nie je práve „prokráľovsky“ naladená, nie je jasné. Možno však len nechce využívať slávnu členku kráľovskej rodiny na vlastnú reklamu.

Manžel Suzie Caveovej, spevák a skladateľ Nick Cave sa už čoskoro vráti na Slovensko. Cave bude jednou z hlavných hviezd hudobného festivalu Pohoda v Trenčíne, ktorý sa koná počas druhého júlového víkendu.

Princ William  a vojvodkyňa Kate počas osláv...
Princ William  a vojvodkyňa Kate počas osláv...
+5Princ William  a vojvodkyňa Kate počas osláv...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #šaty #reklama #The Vampire´s Wife #Suzie Cave

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...