VIDEO: Šance im nedávali, Heidi Klum s mladým manželom sú stále ako hrdličky!

Na červenom koberci a pred kamerami je zvyčajne neprehliadnuteľná. A pravidelne veľmi sexy a odvážna. Pohľad na nemeckú rodáčku Heidi Klumovú v uliciach Manhattanu je poriadnym kontrastom s predchádzajúcim uvedeným. Ale vôbec nie je nepríjemný...

28.06.2022 00:00
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz Foto:
Nemecká celebrita Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz sa prechádzajú štvrťou Soho v New Yorku.
debata

Slávnu nemeckú celebritu zachytili počas uplynulého víkendu v uliciach New Yorku objektívy paarazzov, pričom nebola sama. Klumovú sprevádzal aj jej manžel – nemecký spevák a hudobník Tom Kaulitz známy z formácie Tokio Hotel. Dvojica bola oblečená veľmi ležérne – Tom v čiernej kombinácii džínsov a trička, jeho polovička potom v širokých rifliach zošívaných z viacerých kusov látky a voľnej denimovej košeli, na hlave mala nasadenú športovú šiltovku.

Heidi Klum Čítajte viac Mama verzus dcéra? Heidi Klum vie, ako si poistiť záujem... no hádajte, čo spravila?

Takýto look je pre známu blondínku a niekdajšiu hviezdu značky Victoria's Secret skôr atypický – keď sa Klum objavuje na spoločenských akciách, zvyčajne sú to veľmi premyslené módne voľby, mnohé z nich provokatívne a odhaľujúce, zvýrazňujúce jej krivky a sexepíl. Kto však tvrdí, že inak to nejde, poriadne sa mýli. Pohľad na „obyčajnú“ Heidi bol azda ešte osviežujúcejší než keď sa každý týždeň predvádza na nejakej premiére alebo pred televíznymi kamerami.

Video
VIDEO: Heidi Klum sa zamilovane prechádza New Yorkom. S manželom po boku.

Čo na záberoch z New Yorku zaujme ešte viac ako styling je vzájomná náklonnosť manželskej dvojice. Keď sa dnes 49-ročná Klum začala objavovať na verejnosti s partnerom mladším o sedemnásť rokov, zlé jazyky sa rozviazali.

Manželstvu nedávali mnohí žiadne nádeje a tipovali, že to partnerom vydrží možno pár mesiacov. Od sobáša, ktorý dvojica najprv súkromne absolvovala vo februári roka 2019 a následne v lete ešte spečatila veľkolepým obradom pri mori, však ubehli vyše tri roky. A pohľad na zamilovaných partnerov korzujúcich mestom nemôže pôsobiť idylickejšie.

Heidi Klum sa prišla pozrieť na uvedenie filmu...
Televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii...
+11Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom...

Viac si pozrite v našom videu a nezabudnite si pripomenúť aj štýl Heidi Klumovej v našej pestrej a „sexy“ galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #New York #paparazzi #Heidi Klum #štýl #Tom Kaulitz

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...