Madonnine deti v Paríži: Lourdes sa nezaprie, ukazuje prostredník aj dekolt, ale syn Rocco... toho (ne)spoznáte!

Čas neúprosne uteká a najviac sa to dá vidieť na vlastných deťoch - tie od speváčky Madonny boli stredobodom pozornosti na jednej z parížskych prehliadok. Nielen pre slávnu mamu...

28.06.2022 00:00
debata
Rocco Ritchie a Lourdes Leon, deti slávnej... Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
Rocco Ritchie a Lourdes Leon Rocco Ritchie a Lourdes Leon, deti slávnej speváčky Madonny, sa zišli na prehliadke Marine Serre v rámci týždňa módy v Paríži.

Na prezentácii najnovšej kolekcie Marine Serra sa zišla Lourdes Leon (25), najstaršia dcéra kráľovnej popu, ktorá sa zároveň objavila na móle ako modelka. Podporiť ju prišiel aj brat Rocco, ktorý oslávil 21. narodeniny a ktorého otcom je známy britský režisér a bývalý manžel speváčky Guy Ritchie.

Podobnosť detí so slávnymi rodičmi je viac ako zjavná a reč v tomto prípade nie je len o ich „vizuále“. Dvadsaťpäťročná Lourdes, ktorá pôsobí ako modelka, ale tiež umelkyňa, sa predstavila pred objektívmi s provokáciou hodnou slávnej mamy. V tope, ktorý pod bleskami objektívov pôsobil polopriehľadne, predviedla hruď bez spodnej bielizne. Fotografom navyše ukázala vztýčený prostredník.

Oproti tomu jej mladší brat, ktorý sa už dávnejšie presťahoval do Británie a väčšiu časť života trávil s otcom Ritchiem, pôsobí až seriózne a trochu starosvetsky (samozrejme, išlo najmä o imidž). Na Roccovej tvári však bolo vidieť, že miestami sa cítil nesvoj z toho, ako jeho staršia sestra provokuje. Obaja však majú s mamou dobrý vzťah – dokazuje to aj fakt, že Lourdes hneď po prehliadke odletela do Ameriky, aby sa zúčastnila na oslavách Gay Pride. Tam jej 63-ročná mama účinkovala a spoločne sa následne zabávali na after-párty.

zväčšiť Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, pôsobila... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, pôsobila ako brušná tanečnica. S ochlpeným podpazuším.

Speváčka Madonna má okrem dvojice biologických potomkov, ktorým obom dopriala vlastného otca, aj adoptívne deti – syna Davida Bandu a dcéry Mercy James a dvojičky Estere a Stellu. Svet reflektorov, zdá sa, zachutil aj Davidovi, ktorý je vekovo tretí najstarší z Madonniných detí.

Nedávno ho práve so slávnou mamou zachytili fotoaparáty na uliciach New Yorku. Banda mal na sebe elastické šaty z kolekcie, ktorú v spolupráci so značkou Adidas vytvorila značka Balenciaga.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #prehliadka #Lourdes Leon #Madonna #Paríž #David Banda #Rocco Ritchie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...