Po stopách Geissenovcov? Slávny Jeremy Clarkson z Top Gear sa preháňa po Bratislave! Auto vymenil za bicykel

62-ročný Jeremy Clarkson, ktorého na Instagrame sleduje 4,9 milióna fanúšikov, pred pár hodinami zverejnil zaujímavé video, ale rolu v ňom nehrá žiaden špeciálny automobil.

28.06.2022 09:06
jeremy Foto:
Jeremy Clarkson (v popredí), James May a Richard Hammon dorazili na Slovensko z Poľska.
debata (4)

Ako sme už informovali na stránke Pravda.sk, trojica slávnych britských moderátorov Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammon, aktuálne nakrúca na Slovensku ich reláciu Grand Tour. Do Žiliny sa presunuli z Poľska, kde obnovili natáčanie nedokončenej štvrtej série cestovateľského špeciálu. Fotografiami či videami zo Slovenska sa niekdajší členovia tímu slávneho magazínu Top Gear pýšia aj na svojich Instagramoch.

62-ročný Jeremy Clarkson, ktorého sleduje 4,9 milióna fanúšikov, pred pár hodinami zverejnil zaujímavé video, hoci v ňom nehrá rolu žiaden špeciálny automobil.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Clarksona mohli spolu s Richardom Hammonom Bratislavčania zazrieť, ako sa preháňajú po nábreží Dunaja na bicykloch, s ktorými následne dorazia až do hotela River Park, kde na ňom ešte krúžia okolo recepcie, pričom je vidieť interiér hotela. Mimochodom, v tom istom hoteli pred pár týždňami bývali aj milionári Geissenovci počas ich návštevy na Slovensku, zábermi z hotela sa na Instagrame pochválila Carmen Geiss.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Motoristická šou Top Gear, ktorej prvý diel sa na obrazovkách objavil 22. apríla 1977, je dodnes jedným z najúspešnejších a najvýnosnejších programov BBC. Jeremy Clarkson sa na programe podieľal od roku 1988.

clarkson Čítajte viac Slávny Top Gear je na obrazovke BBC už 45 rokov! Má za sebou aj poriadne turbulentné obdobie

Clarkson je však známy aj svojim britkým humorom a mnohokrát politicky nekorektnými poznámkami, ktoré ho napokon „dobehli“. Po niekoľkých škandáloch dostal v máji 2014 od vedenia BBC „posledné varovanie“ kvôli tomu, že použil rasistický výraz. Vtedy bol upozornený na to, že v prípade ďalšej urážlivej poznámky „kdekoľvek a kedykoľvek“ bude prepustený. A to sa aj v roku 2015 stalo. Za "parťákom“ odišli aj Richard Hammond a James May (spoločne potom začali pre Amazon točiť „Top Gear na steroidoch“ nazvaný The Grand Tour).

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Jeremy Clarkson

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...