Vondráčková aj po 28 rokoch tasí DŽÍNY! Na koncerte Michala Davida s imidžom tínedžerky

Po vystúpení v Bratislave sa veľkolepý "jubilejný" koncert českého speváka a muzikanta Michala Davida konal aj v Prahe. Nechýbali známi hostia, pozornosť vyvolala aj Lucie Vondráčková.

29.06.2022 12:00
Lucie Vondráčková Foto:
Speváčka a herečka Lucie Vondráčková na koncerte k jubileu Michala Davida.
debata

Dnes 42-ročná mama dvoch synov sa preslávila už ako tínedžerka a jej najväčším hitom azda až dodnes zostáva skladba Džíny. Hit, ktorý valcoval hitparády aj diskotéky na oboch stranách rieky Moravy, jej už takpovediac navždy prisúdil imidž rozbláznenej tínedžerky, ktorá spieva o láske a denime. A zdá sa, že Vondráčkovej vôbec neprekáža si takúto „nálepku“ udržiavať.

Česká speváčka sa na koncerte objavila v džínsových nohaviciach na traky a bielom tope bez rukávov. Kučery vo vlasoch boli tak trochu prekvapením, ale do mladistvého imidžu celkom sedeli.

Lucie za posledné mesiace pútala pozornosť najmä svojím súkromným životom a románikom s moderátorom a youtuberom Petrom Vojnarom. Ich randenie sa však napokon premenilo na priateľstvo, čo ešte začiatkom apríla priznala aj samotná Vondráčková. V tom čase krstila aj nový album, ktorý dokonca predstavila osobne na Slovensku.

Speváčka bola v minulosti vydatá za hokejistu Tomáša Plekanca, s ktorým žili v Kanade, kde športovec pôsobil. Po ich rozvode sa Plekanec znovu oženil s tenistkou Luciou Šafářovou.

Krst albumu Láskověty speváčky Lucky...
Krst albumu Láskověty speváčky Lucky...
+5Krst albumu Láskověty speváčky Lucky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Lucie Vondráčková #Michal David #džínsy

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...