Toto už pripomína fotošop! Realita... driek Kardashianovej je tak do dvoch dlaní...

O tom, že ani po oblečení šiat Marilyn Monroeovej neprestala chudnúť, už Kim Kardashian informovala. Teda lepšie povedané, médiá... Dôkazom sú aj ďalšie nové zábery.

30.06.2022 00:00
Kim Kardashian Foto:
Televízna celebrita a podnikateľka Kim Kardashian sa objavila na verejnosti v koženom outfite s odhaleným bruškom. Driek má ešte užší než pred pár dňami, zdá sa.
debata

Štyridsaťjedenročná americká supercelebrita sa objavila pred pár dňami na oslave narodenín svojej mladšej sestry Khloé Kardashianovej. Na túto príležitosť si vzala kombináciu kožených nohavíc a podprsenkového topu s prekríženými pruhmi kože pod prsami. Dlhé blond vlasy a výrazné čierne okuliare celkový look ešte dotvorili, čo však magnetizovalo pozornosť najviac, bol úzky driek niekdajšej americkej Venuše.

Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka...
Televízna celebrita a podnikateľka Kim...
+6Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v...

Na niektorých záberoch by sa priam mohlo zdať, že si Kardashianka pomohla fotošopom, aby vyzerala štíhlejšie a útlejšie. Realitou však je, že je to jej skutočná postava. Ľahšia údajne o takmer desať kilogramov.

Kim Kardashian Čítajte viac ...že som dotrhala šaty po Marilyn? Kardashianka predvádza osí driek, zhodila už 10 kíl

Ako už minulý týždeň mama štyroch detí a expartnerka rapera Kanye Westa informovala, potom, čo sa vrhla na chudnutie do šiat po Marilyn Monroe (obliekla si ich na akcii MET Gala), rozhodla sa v zdravom životnom štýle a obmedzenom jedálničku pokračovať. „Úplne som zo svojho dňa vyradila sacharidy. Cítim sa plná energie,“ komentovala pred pár dňami Kim Kardashian.

Televízna celebrita Kim Kardashian na akcii... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian na akcii Revolve in The Hamptons.

Niet pochýb o tom, že momentálne sa už drobná Američanka blíži veľkosťou drieku ku filmovým divám a modelkám – otázne však je, či takáto zmena figúry nebude pôsobiť negatívne na časť jej fanúšikovskej základne a sledovateľov na sociálnych sieťach. Kim Kardashian si totiž veľkú časť svojej popularity vybudovala aj na fakte, že prezentovala svoje krivky „krv a mlieko“, kypré pozadie aj bujný dekolt. Z každého teraz ubúdajú centimetre a to by sa veru „kardashian fans“ páčiť nemuselo…

Video
VIDEO: V šatách po Marilyn Monroe sa Kim Kardashian nechodilo najlepšie

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Kim Kardashian #figúra #realita #driek

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....