Barbie mali spraviť z nej! Megan Fox zmenila účes, vyzerá ako živá bábika

Už niekoľko týždňov sa nakrúca filmová snímka Barbie, v ktorej hlavnú rolu získala austrálska herečka Margot Robbie. Videli by ste radšej v tejto úlohe inú dámu? A čo tak Megan Foxovú?

30.06.2022 00:00
703614478 Foto:
Americká herečka Megan Fox na návšteve New Yorku s novým imidžom.
debata

Americká hviezda a sexy kráska, ktorú svet spoznal vďaka hitu Transformers, sa len nedávno objavila v uliciach New Yorku s novým imidžom. Práve ten vyvolal aj debatu o tom, či by vlastne možno nebola vhodnejšou kandidátkou na postavu slávnej bábiky a hrdinky detských izieb posledných dekád.

Megan Fox Čítajte viac Megan Fox v červenom latexe ozdobila snúbencovu premiéru a on? Všetky oči priklincoval tento detail!

Fox sa totiž odhodlala k výraznejšej vizuálnej zmene – mama troch detí zmenila farbu tmavých vlasov na plavé kadere s ružovým prelivom. Keď si k tomuto novému účesu z vyžehlenej hrivy obliekla aj lesklý komplet ružového topu a minisukne a vyrazila si do newyorských ulíc, nejeden okoloidúci si musel pomyslieť, že sa pozerá na živú bábiku.

zväčšiť Hudobník Machine Gun Kelly na návšteve... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Machine Gun Kelly Hudobník Machine Gun Kelly na návšteve mrakodrapu Empire State Building.

Fox sa pritom nenachádzala vo Veľkom jablku náhodou, sprevádzala sem svojho partnera – hudobníka a herca Machine Gun Kellyho. Ten totiž v rámci turné vystúpil práve v New Yorku a tiež sa zúčastnil na fotení v známom mrakodrape Empire State Building.

Margot Robbie a herec Ryan Gosling Čítajte viac FOTO: Barbie a Ken prichytení! Už niet pochýb, bude to ružové, bez jediného chĺpku a blond

Okolo dvojice sa dlhší čas už šíria dohady o tom, že sa tajne zosobášili. Nedávno ich osobne vyvrátila Megan Fox, ktorá povedala, že „nie, nie sme zosobášení“. Dôvodom je vraj plný kalendár a svetové turné Machine Gun Kellyho. „Keď nastane ten čas, vesmír to všetko zariadi a dá nám priestor na to, aby sme to urobili,“ citoval Foxovú portál ET.com.

Video

VIDEO: Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly na premiére
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #New York #Barbie #Machine Gun Kelly

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...