Veľké tajomstvo odhalené rovno na premiére! Herečka Zawe Ashton čaká dieťa s Tomom Hiddlestonom

O ich vzťahu sa síce vie dlhší čas, ale príliš ho nemedializovali. Dvojica Zawe Ashton a Tom Hiddleston si svoje súkromie takmer úzkostlivo strážia. Najnovšia novinka z ich života vyšla najavo však celkom netradične. A vlastne logicky.

01.07.2022 01:55
NY Premiere of "Mr. Malcolm's List" Foto: ,
Herečka Zawe Ashton prišla na premiéru v kreácii Sabina Bilenko Couture.
debata

V stredu večer sa v New Yorku uskutočnila slávnostná premiéra nového filmu pod názvom Mr. Malcolm List, v ktorej práve britská herečka stvárňuje jednu z hlavných úloh. Jej prítomnosť na premietaní filmu bola celkom pochopiteľná. Aké prekvapenie však čakalo novinárov, keď sa Zawe ocitla pred objektívmi. Pod šatami z dielne Sabina Bilenko Couture sa totiž jasne črtalo zaoblené tehotenské bruško.

Herečka Freida Pinto v kreácii Naeem Khan.
Herec Theo James na filmovej premiére novinky...
+2Herečka Zawe Ashton prišla na premiéru v...

Tridsaťsedemročná herečka potvrdila svoje tehotenstvo na kanáli sociálnej siete magazínu Vogue, ktorý ju zachytával v momente príprav na slávnostnú premiéru. Otcom je práve jej o pár rokov starší herecký kolega Tom Hiddleston, ktorého dobre poznajú diváci ako Lokiho z marvelovského univerza a tiež samostatného seriálu v produkcii Disney+.

Herec Tom Hiddleston a jeho nová partnerka Zawe... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
632431443 Herec Tom Hiddleston a jeho nová partnerka Zawe Aston na archívnom zábere z Ibizy.

Herečka zostala verná tradícii a viac ku tehotenstvu nepovedala, podľa viacerých zdrojov z jej okolia je však nesmierne šťastná, že je v požehnanom stave. Bude to jej prvé dieťa, podobne ako pôjde o prvého potomka pre Toma Hiddlestona.

Romee Strijd Čítajte viac S tehotnými modelkami sa roztrhlo vrece! Druhé dieťa potvrdila aj kráska, ktorá kedysi nemohla otehotnieť

Okrem Ashtonovej si vo filme Mr. Malcolm List zahrala aj indicko-britská herečka Freida Pinto či herec Theo James. Ani oni nechýbali na slávnostnej premiére, galériu z ktorej si môžete pozrieť vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Tom Hiddleston #Zawe Ashton

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...