Prvé stretnutie princa Charlesa s vnučkou Lilibet? Zdroj tvrdí, bolo to takto...

Nedávna návšteva princa Harryho s manželkou Meghan Markleovou vo Veľkej Británii bola prvou po dlhých mesiacoch ich života za veľkou mlákou. Zároveň išlo o vôbec prvú príležitosť, kedy členovia blízkej rodiny mohli vidieť ich druhú ratolesť - ročnú dcérku Lilibet.

01.07.2022 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ Charles so svojím vnukom - princom Louisom, ktorého rodičmi je jeho starší syn William a Kate Middleton.
debata (3)

Ako napísal americký magazín People, aj pre princa Charlesa – otca princa Harryho išlo o vôbec prvú príležitosť vidieť svoju najmladšiu vnučku, ktorá oslávila rok začiatkom júna – teda v čase osláv platinového jubilea britskej kráľovnej Alžbety II. (pri tejto príležitosti zavítali Harry a Meghan späť do Británie).

Mike Tindall musel pri sledovaní programu...
Princ George počas nedeľňajších osláv...
+13Princ Louis objíma svoju mamu Kate, vojvodkyňu...

„Bola to fantastická návšteva a princ bol naozaj potešený, že znovu môže vidieť svojho vnuka Archieho a vôbec prvýkrát stretnúť aj vnučku Lilibet,“ citoval People.com svoj zdroj. „Spoločne strávený čas bol pre nich niečím veľmi špeciálnym. Tým, že princ Charles videl Lilibet vôbec prvýkrát, bolo to celé veľmi emocionálne – bola to úžasná vec,“ komentoval zdroj pre People.

Harry a Meghan počas piatkovej ďakovnej... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Britain Platinum Jubilee Harry a Meghan počas piatkovej ďakovnej bohoslužby v londýnskej Katedrále svätého Pavla.

S Lilibet sa počas návštevy princa Harryho s rodinou vo Veľkej Británii mala stretnúť aj samotná kráľovná Alžbeta II. Toto stretnutie však prebehlo bez médií a v úzkom kruhu rodiny.

Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Čítajte viac Šokujúce slová o farbe pleti princa Archieho? Internet tipuje, kto z kráľovskej rodiny ich vyriekol

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa vzdali kráľovských povinností a presťahovali sa do USA. Minulý rok vyvolal veľký rozruch rozhovor, ktorý dvojica poskytla moderátorke Oprah Winfreyovej. Okrem iného v ňom zazneli aj tvrdenia, že priamo v kráľovskej rodine sa objavili prvky necitlivého správania s náznakom k rasizmu. Ten sa mal týkať vtedy ešte nenarodeného dieťaťa, princa Archieho, pri ktorom vraj jeden z členov kráľovskej rodiny riešil farbu pleti, s akou sa chlapček narodí. Odídení manželia nikdy neprezradili, o koho z rodiny išlo.

Samozrejme, po tomto „odhalení“ verejnosť niekoľko týždňov riešila, z úst ktorého člena kráľovskej rodiny tieto slová vyšli. Množstvo tipov pritom smerovalo práve k Charlesovi. Najnovšie informácie však podobné domnienky viac-menej vyvracajú.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #princ charles #stretnutie #Meghan Markle #Lilibet

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...