Zamilovaná Wilson si s partnerkou užívala turecký luxus! V Istanbule sa zatýkalo na dúhovom pochode

Austrálska herečka Rebel Wilson prežíva zamilovaný vzťah. Len nedávno blondínka na Instagrame oficiálne predstavila svoju partnerku Ramonu Agruma a mnohých prekvapila, keďže pred ňou randila s mužmi. Zdá sa však, že možno práve v Agrume našla pravú lásku.

01.07.2022 00:00
Rebel Wilson Foto: ,
Herečka Rebel Wilson sa predviedla v trblietavých zlatých šatách a vyzerala úžasne.
debata

Dvojica sa len nedávno vybrala aj na spoločnú dovolenku, pri čom pár záberov z nej sa dočkali aj Wilsonovej fanúšikovia na sociálnej sieti (a s nimi aj široká verejnosť). Partnerky navštívili Turecko, konkrétne Cappadociu, pričom Rebel Wilson zverejnila niekoľko fotografií s fascinujúcou prírodou, ale tiež napríklad unikátnou hotelovou izbou priamo v jaskynnom skalnom komplexe.

„Chceli ste niekedy spať a mať vaňu v starovekej jaskyni? Tak utekajte do Cappadocie,“ odkázala herečka na Instagrame. S Ramonou Agrumou, ktorá pracuje ako módna návrhárka, sa pritom len pred pár dňami spoločne nachádzali ešte v Taliansku, odkiaľ tiež zverejnili jeden zo záberov. Najmä komediálna hviezda hitov ako Ladíme či Senior Year na nej vyzerá naozaj pôvabne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Napriek tomu, že správy o vzťahu Wilsonovej so ženou sú relatívne čerstvé, zdroje tvrdia, že sa stretávajú už od januára tohto roka. Najbližší priatelia o nich dobre vedeli a sú vraj šťastní z toho, že herečku Wilsonovú vidia zamilovanú a spokojnú. Tak pôsobí aj na záberoch z jej konta na sociálnej sieti.

Rebel Wilson Čítajte viac Rebel Wilson našla namiesto princa svoju princeznú! Nový vzťah? Je to vážne

Zatiaľ čo hollywoodska herečka so svojou partnerkou si v tureckom rezorte, známom tiež hromadným vzletom balónov, užívali idylickú dovolenku, v tureckom Istanbule došlo počas uplynulého víkendu k masívnemu zatýkaniu na pochode hrdosti Pride. Turecká polícia zatkla viac než 200 demonštrantov, účastníkov pochodu a LGBTQ aktivistov, pričom polícia im neumožnila spojiť sa so svojimi právnikmi, napísala agentúra AFP.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Aj keď je homosexualita v krajine od obdobia modernej tureckej republiky legálna, LGBTQ ľudia tvrdia, že pravidelne čelia obťažovaniu a zneužívaniu. Pochod Pride v Istanbule sa organizuje každoročne od roku 2003. Od roku 2014 bolo podujatie každý nasledujúci rok zakázané.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #Instagram #Turecko #pride #Rebel Wilson

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...