Oslávenec Cruise randil s kráskami: Tu sú najdôležitejšie ženy jeho života... o tejto ste ani netušili

Charizmatický, príťažlivý, sexy, šarmantný - aj takéto prívlastky sprevádzali počas niekoľko dekád trvajúcej kariéry herca Toma Cruisa. O pozornosť žien nemal núdzu, hoci posledné roky si súkromie viac stráži.

02.07.2022 00:00
703475267 Foto:
Herec Tom Cruise a jeho prvá manželka Mimi Rogers na zábere z roku 1989.
debata

Rodák zo Syracuse, ktorý sa narodil 2. júla 1962 a oslavuje v sobotu svoje okrúhle šesťdesiate narodeniny, patril už od mladosti k sexidolom. Jeho súkromný život však nebol až taký bujarý, ako to platilo v prípade niektorých jeho generačných súputnikov (Johnny Depp či George Clooney).

Herec Tom Cruise a jeho prvá manželka Mimi...
Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...
+11Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...

Už v roku 1987 sa Cruise oženil s herečkou Mimi Rogersovou, s ktorou sa zoznámili pri práci. Bola to pritom práve Rogersová, kto údajne herca priviedol ku scientológii. Ona sama sa neskôr od scientologickej cirkvi odpútala a následne obvinila jej predného predstaviteľa Davida Miscavigea, že prispel k rozvodu s Cruisom. Ten prebehol ešte v roku 1990.

Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole... Foto: SHUTTERSTOCK
Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole Kidman Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole Kidman na zábere z roku 1998.

V rovnakom roku sa Cruise však už vrhal do náručia svojej kolegyne z Austrálie, herečky Nicole Kidmanovej, ktorú obsadili po jeho boku do snímky Dni hromu. Netrvalo dlho a bola druhá svadba a po nej ostrosledované manželstvo dvojice hviezd, ktoré stúpali k výšinám svojimi rolami, ale aj preukázaným hereckým talentom.

Britain Top Gun Maverick Premiere Čítajte viac Smiem, vaša výsosť? Cruise galantne viedol za ruku vojvodkyňu Kate! Hotový bol z neho aj princ William

Ani toto manželstvo, v ktorom si dvojica adoptovala dve deti – dcéru Isabel a syna Connora – nevydržalo. O rozvod mal požiadať Cruise v roku 2001, pričom dôvodom bol okrem iného asi aj fakt, že sa jeho manželka odmietala podriadiť pravidlám scientologickej cirkvi. V tom čase patril už hollywoodsky herec k jej najdôležitejším členom.

Rok 2003: Herečka Penelope Cruz s partnerom... Foto: SHUTTERSTOCK
roky s Penelope Cruz - ako sa menila Penelope Cruz Rok 2003: Herečka Penelope Cruz s partnerom Tomom Cruiseom na premiére jeho filmu Posledný samuraj.

Tretie a doposiaľ posledné Cruisovo manželstvo, ktoré sa tiež skončilo rozvodom, bolo s herečkou Katie Holmesovou. Dvojica sa zosobášila v roku 2005, pričom o sedem rokov neskôr hrdinka seriálu Dawsonov svet požiadala o rozvod. Dcérka Suri, ktorá sa dvojici narodila, sa síce s otcom stretáva, no údajne sa Holmes natrvalo presídlila do New Yorku, aby vplyv na ňu a na jej dcéru bol zo strany Cruisa čo najmenší.

Po hercovom boku však nestáli len jeho zákonité partnerky. O týchto dámach ste možno ani (ne)tušili. Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #kariéra #Katie Holmes #ženy #Tom Cruise #Nicole Kidman #scientológia #Cher #jubileá hviezd

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...