Pokračovanie článku: Oslávenec Cruise randil s kráskami: Tu sú najdôležitejšie ženy jeho života... o tejto ste ani netušili

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ryann W (@ryannstar)

Zhruba tri roky sa herec stretával so španielskou herečkou Penelope Cruzovou. Dvojica sa zoznámila v roku 2001 pri nakrúcaní filmu Vanilkové nebo a zostala spolu až do roku 2004. Pri opise hercovho súkromného života sa na stránkach väčšiny médií objavujú aj spojenia so scientológiou – či lepšie povedané nárokmi, ktoré vraj od potenciálnych partneriek herca toto náboženstvo žiadalo.

Herec Tom Cruise a jeho prvá manželka Mimi...
Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...
+11Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...

Pred pár rokmi napríklad prenikla na verejnosť informácia, že scientológovia robili „výberové konanie“ na potenciálnu partnerku pre Cruisa, pričom výsledkom bol krátky románik herca s britsko-iránskou herečkou Nazanin Boniadi. Zatiaľ poslednou partnerkou, ktorú herec mal mať, je herečka Hayley Atwell. Spoločne nakrúcali akčnú snímku Mission: Impossible. Ich randenie sa vraj skončilo, tvrdili médiá pred pár mesiacmi. Atwell však prišla Cruisa podporiť na slávnostnú premiéru filmu Top Gun: Maverick v Londýne.

Herečka Hayley Atwell v trblietavej večernej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hayley Atwell Herečka Hayley Atwell v trblietavej večernej kreácii.

V zozname žien Cruisovho života však okrem už spomenutých prekvapia možno aj mená známych či menej známych hviezd, s ktorými sa mal stretávať najmä v 80-tych rokoch. K nim patrila herečka Rebecca De Mornay, jej kolegyňa Melissa Gilbert, ale dokonca aj speváčka a herečka Cher! Vekový rozdiel medzi nimi je 16 rokov v (ne)prospech Cher. Dvojica sa mala zoznámiť na svadbe Madonny a Seana Penna a niekoľko týždňov sa stretávať. Ich románik však netrval dlho.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #kariéra #Katie Holmes #ženy #Tom Cruise #Nicole Kidman #scientológia #Cher #jubileá hviezd

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....