Aj české Vary už majú módnu nehodu! Modelka Kašáková neustriehla odvážne šaty... aha, čo vykúka?

Módny zámer či nehoda? Na filmových festivaloch si nikdy nemôžete byť istí. S čím však počítať treba takmer na sto percent, je, že na každom festivalovom podujatí ku nejakému "odhaleniu" dôjde.

05.07.2022 00:00
Veronika Kašáková Foto:
Česká modelka a knižná autorka Veronika Kašáková v odhaľujúcom modeli na návšteve v Moët Champagne Lounge.
debata (4)

Stalo sa tak už aj počas 56. ročníka aktuálne prebiehajúceho filmového festivalu v Karlových Varoch. Na párty známeho výrobcu francúzskeho šampanského Moët Chandon si jeden nie asi celkom želaný moment strihla modelka Veronika Kašáková.

Slovenská herečka Katarína Morháčová, ktorá...
Česká modelka a knižná autorka Veronika...
+6Česká topmodelka Denisa Dvořáková v kreácii...

Kráska, ktorá napísala dve knihy (Spověd a Lhala jsem), dorazila na popoludňajší banket v odvážnej úpletovej kreácii s diagonálnymi pruhmi cez hruď. Zdá sa však, že šaty nesadli modelke a šéfke vlastného nadačného fondu celkom podľa predstáv. Alebo zabudla na vychytávku hollywoodskych hviezd – obojstrannú lepiacu pásku. Výsledkom každopádne bolo, že priamo pred objektívmi fotoaparátov sa česká modelka postavila s jedným prsníkom čiastočne odhaleným. Všimla si to asi až potom, čo ju upozornili ďalší hostia.

Sasha Luss Čítajte viac Ruská kráska prišla len v trblietavej sieti! Pod ňou? Hostia v Cannes videli všetko

Príťažlivá Veronika si však nemusí robiť ťažkú hlavu, pretože nie je ani zďaleka prvou dámou, ktorá podobný moment zažila. Tak, ako sme už spomenuli v úvode, na väčšine filmových festivalov či sprievodných podujatí sa podobné „faux pas“ odohrá v prípade minimálne jednej dámy.

zväčšiť Kvarteto vychytených českých herečiek - zľava:... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
704683761 Kvarteto vychytených českých herečiek - zľava: Jana Plodková, Jitka Schneiderová, Petra Nesvačilová a Hana Vagnerová.

Na nedávnom sviatku filmu v Cannes sa s odhalenou hruďou prezentovala napríklad ruská modelka a herečka Sasha Luss. V jej prípade však tiež treba dodať, že išlo o jasný zámer. Sieťovaný model na nahom tele nemal v pláne skryť nič. Veronika Kašáková nebola jedinou pôvabnou dámou na párty Moet Chandon, prišla napríklad aj slovenská herečka Katarína Morháčová či herečky Hana Vágnerová a Jitka Schneiderová alebo slovenská influencerka Tatiana Žideková (v kreácii Poner), topmodelka Denisa Dvořáková (v šatách Fendi).

Eliška Dospivová Čítajte viac Na hrudi len pásik látky, exmanželka miliardára Dospivu si do Varov obliekla... aha, šaty úchvatnej Cindy z Cannes!

Okrem akcie výrobcu šampanského sa konal o deň neskôr už aj večerný banket známej banky. Tam bola neprehliadnuteľná Andrea Verešová (v šatách odhaľujúcich pozadie), ale tiež dámy ako Sára Sandeva (s partnerom Jakubom Prachařom) či Viac si pozrite v našej galérii vyššie, dolu si môžete pripomenúť momenty z otváracieho ceremoniálu.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #módne faux pas #MFF Karlovy Vary #Veronika Kašáková

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...