Chceš ísť na žúr? Tak neseď doma a choď! Adele prezradila, čo ju naučil nový partner

Zdá sa, že má na ňu dobrý vplyv. Speváčka Adele sa v jednom z podcastov, ktoré nedávno navštívila, priznala k tomu, že počúva rady svojho partnera Richa Paula.

06.07.2022 00:00
638810357 Foto:
Speváčka Adele a jej partner Rich Paul sa spoločne objavili na zápase Los Angeles Lakers a Golden State Warriors v LA.
debata

Športový manažér, s ktorým sa britská hudobná diva stretáva už viac ako rok, sa podľa jej vlastných slov stavia ku sláve a popularite veľmi laxne. Kým držiteľka mnohých cien Grammy mala pocit, že si musí súkromie strážiť a strániť sa verejnosti, on ju vraj priviedol na iné myšlienky.

Archívna galéria z roku 2018
Rok 2008: Speváčka Adele na fotografii z New...
Rok 2009: Speváčka Adele na koncerte VH1 Divas.
+10Rok 2011: Speváčka Adele na MTV Video Music...

„Momentálne som vo vzťahu, kde on má ten názor, že "chceš ísť do tej reštaurácie, tak tam choď ochutnaj, čo varia a keď chceš ísť na narodeninovú žúrku, skrátka by si mala ísť',“ opísala speváčka. Rich Paul ju skrátka priviedol k užívaniu si bežnejších (normálnych) vecí, ktorých sa v minulosti stránila. Vraj tak robila, aby chránila svojho bývalého manžela Simona Konecki, ale aj syna Angela.

Ondřej Brzobohatý a moderátorka Daniela Písařovicová Čítajte viac Brzobohatý s krásnou Danielou medzi ľuďmi: Ten úsmev vraví jasnou rečou - LÁSKA!

„Môj partner mi však hovorí, že takéto normálne veci predsa nemôžem zmeškať. Čo najhoršie sa mi môže stať,“ opísala v podcaste britská rodáčka, ktorá sa vyjadrila aj na adresu bývalého manžela Koneckeho.

Britain Brit Awards 2022 Arrivals Čítajte viac Adele je späť! Slávna britská speváčka odohrala prvý koncert po piatich rokoch

Toho nazvala najlepším priateľom. „Nie sú medzi nami žiadne problémy a žiadne problémy ani neboli,“ komentovala. „Boh ma požehnal s takým partnerom a otcom dieťaťa, je najlepší,“ opísala svojho ex, s ktorým sa o starostlivosť o syna Angela spoločne delia.

Speváčka Adele len pred pár dňami prvýkrát po dlhom čase vystúpila naživo na koncerte v Londýne – išlo o prvé vystúpenie od roku 2017.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Adele #zivot #Rich Paul

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....