Hrdina zo Stranger Things o láske k Lily Allenovej: Našli sa cez zoznamku, kľúčové bolo tretie rande!

Priznanie ich vzťahu bolo pre verejnosť veľkým prekvapením. Málokto totiž tušil, kde sa vlastne zoznámil herec David Harbour so speváčkou Lily Allenovou.

07.07.2022 10:00
Lily Allen, jej manžel David Harbour Foto: ,
Speváčka Lily Allen, jej manžel David Harbour a ich dcéry Marnie a Ethel Cooperové na premiére štvrtej série Stranger Things.
debata

Dvojica, ktorá sa medzitým spolu zosobášila, pritom využila služby moderných technológií. Ako priznal hrdina megaúspešného seriálu Stranger Things, pomohla im zoznamovacia aplikácia. Dvojica sa našla na „apke“ nazvanej Raya, ktorá je označovaná ako exkluzívna zoznamka pre známych či majetnejších ľudí.

André Lamoglia Čítajte viac Fešák zo seriálu Elita ako dokonalý model! Milánsku šou ovládol aj s hrdinom Stranger Things

„Bol som sám v Londýne, nakrúcal som film Čierna vdova a chodil som na Rayu, skrátka randenie a tieto veci,“ uviedol Harbour pre britský magazín GQ. „Začali sme si písať, ona bola v tom čase v Taliansku – potom sme sa stretli, šli sme na rande do The Wolseley a bolo, viete, ona je sakramentsky neuveriteľná,“ opísal Harbour, ktorý sa tiež priznal, že sa do Allenovej zamiloval na treťom rande.

Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru v...
Speváčka Lily Allen pózuje fotografom.
+12Herečka Winona Ryder a jej manžel Scott...

„Bol som v tej fáze, keď som si hovoril, teraz budem brutálne úprimný o všetkom, čo sa ma týka. Pretože, prečo by som jej vlastne mal klamať. A povedal som jej niečo o mojom živote, o mojich hodnotách a chcelo to fakt extravýnimočnú osobnosť, ktorá bude akceptovať veci, čo som povedal,“ komentoval americký herec a predstaviteľ Jima Hoppera zo seriálu Stranger Things.

Speváčka Lily Allen a jej manžel - herec David... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Lily Allen a jej manžel - herec David Harbour Speváčka Lily Allen a jej manžel - herec David Harbour na premiére divadelnej hry Plaza Suite.

V interview si tiež zavtipkoval pri otázke, ako to bolo s náklonnosťou jeho slávnej manželky. „Povedala, že sa do mňa zamilovala na prvý pohľad. Ale kto by sa nie,“ uviedol 47-ročný herec, ktorý si osvojil po svadbe aj Allenovej dve dcéry z predchádzajúcich vzťahov.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zoznamka #Lily Allen #Stranger Things #David Harbour

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...