Hviezda Stranger Things šla do bikín! Na dovolenke má oči len pre jedného muža

Triumfálny úspech seriálu Stranger Things pritiahol ešte väčšiu pozornosť k jeho hlavným hviezdam. Herečka Millie Bobby Brown sa ocitla v hľadáčiku paparazzov.

09.07.2022 07:23
Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake Bongiovi Foto:
Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake Bongiovi vyrazili spoločne na dovolenku na Sardíniu. Paprazzovské zábery naznačujú, že sa od seba nedokázali odtrhnúť.
debata

Reportéri ju aktuálne vypátrali na Sardínii, kde sa hviezda a predstaviteľka seriálovej Eleven vybrala aj v spoločnosti svojho partnera Jakea Bongioviho. Ako už asi viete, ide o syna známeho speváka a hudobníka Jona Bon Joviho.

Dvojica, ktorá si užívala výlet na lodi a následne sa z prenajatej jachty vybrali na čln, pôsobila veľmi zamilovane. Celý čas sa držali za ruky alebo navzájom dotýkali. Herečka mala na sebe plavky z kolekcie značky Louis Vuitton, jej partner vzorovanú havajskú košeľu.

Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake... Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake Bongiovi Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake Bongiovi spoločne na dovolenke na Sardínii.

Len nedávno magazín Variety zverejnil výšku honorárov hercov z projektu streamovacej spoločnosti Netflix, pričom podľa jeho informácií patrila 18-ročná herečka medzi najlepšie platené hviezdy. Jej honorár za epizódu vo výšku 350-tisíc dolárov sa rovnal honoráru Winony Ryderovej a Davida Harboura. Ostatné „tínedžerské“ hviezdy mali honorár nižší.

Lily Allen, jej manžel David Harbour Čítajte viac Hrdina zo Stranger Things o láske k Lily Allenovej: Našli sa cez zoznamku, kľúčové bolo tretie rande!

Po fenomenálnom úspechu štvrtej série, ktorú tvorcovia rozdelili do dvoch častí, už fanúšikovia s napätím očakávajú, čo prinesie tá nasledujúca a záverečná. Na jej premiéru si však budú musieť diváci počkať určite aspoň rok, ak nie dlhší čas.

Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru v...
Speváčka Lily Allen pózuje fotografom.
+12Herečka Winona Ryder a jej manžel Scott...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Sardínia #Millie Bobby Brown #Jake Bongiovi

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....