Cameron Diaz odhalila temnú minulosť! Kým prerazila ako herečka, živila sa...

Šokujúce odhalenia - aj tak by sa dali nazvať niektoré z vyjadrení herečky Cameron Diazovej, s ktorými prišla počas rozhovoru v podcaste Second Life.

11.07.2022 00:00
shutterstock 378555142 Foto:
Herečka Cameron Diaz a jej ležérnejšie pôsobiac overal s výšivkou bodkovaného vzoru zlatou niťou na čiernom podklade.
debata

V ňom si blondínka zaspomínala na začiatky svojej kariéry. Pred hereckou dráhou skúšala šťastie ako modelka a ako prezradila, hoci sa jej podarilo zohnať peniaze na cestu do Paríža, tam nedokázala zohnať vôbec žiadnu prácu. „Bola som tam celý rok a nepracovala jeden jediný deň. Nedokázala som zohnať žiadnu robotu, aby som si zachránila život. A potom som jeden džob dostala, ale fakticky zo mňa spravili len mulicu, ktorá má preniesť drogy niekam z Maroka,“ opísala svoju skúsenosť Diaz.

NY Premiere of "Nightmare Alley" Čítajte viac Kokaín a nulové sebavedomie! Bradley Cooper temné obdobie prekonal, všetko sa zmenilo v momente...

Bolo to v začiatkoch 90-tych rokov a ako známa hviezda hitov Charlieho anjeli či Maska uviedla, dostala vtedy do rúk zamknutý kufor, v ktorom mali byť jej kostýmy. Vraj do poslednej chvíle netušila, že má v batožine drogy – no zistila to ešte pred odletom a začala panikáriť.

Herečka Cameron Diaz na zábere z roku 2012. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rok 2012: Herečka Cameron Diaz Herečka Cameron Diaz na zábere z roku 2012.

„Chápete, bola som blond dievča s modrými očami v Maroku. Nosila som roztrhané džínsy a čižmy na platformu, vlasy spustené na plecia – to fakt nebolo bezpečné. Policajtom som povedala, že ten kufor nie je môj že netuším, komu patrí. A to bola jediná práca, ktorú som kedy dostala v Paríži,“ uviedla Cameron Diaz, ktorá sa vraj vrátila do Francúzska a po tomto zážitku odcestovala späť do rodnej krajiny.

Kariéra v modelingu jej súdená nebola, no napokon sa na ňu usmialo šťastie práve v hereckej brandži. Krátko po tomto zážitku totiž mala herečka získať rolu v komédii Maska, ktorá bola pre jej kariéru zlomová.

VIDEO: Slovenské celebrity a problémy so zákonom

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #minulosť #Cameron Diaz #drogová činnosť #mall.tv

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...