Eastwoodov syn na Mykonose tasí svaly a kto je tá pôvabná dáma? Jeho 'tajná láska'!

Herca Scotta Eastwooda naposledy zachytili objektívy na dovolenke v spoločnosti štíhlej krásky. Kto by mal pocit, že ide o novú známosť, poriadne sa mýli.

11.07.2022 00:00
Scott Eastwood Foto:
MYKONOS, GREECE - *EXCLUSIVE* - American actor Scott Eastwood enjoys a day at Branco beach with a mystery woman in Mykonos.
debata

Syn herca a režiséra Clinta Eastwooda sa pred pár dňami objavil na pláži vyhľadávaného ostrova Mykonos, pričom neunikol pozornosti paparazzov. Ich objektívy sa nezamerali iba na neho, ale tiež na vysokú štíhlu hnedovlásku. Reč je o Maddie Serviente, modelka a odborníčke na wellness, ktorá je partnerkou 36-ročného herca.

Dvojica sa zoznámila pred bezmála piatimi rokmi a pôvodne sa vraj obom zdalo, že z ich vzťahu nič byť nemôže. Píše sa však rok 2022 a Scott Eastwood spoločne s Maddie dovolenkovali v Grécku. Samozrejme, najbližší priatelia či rodina sa asi zaujímajú, či dvojica neplánuje tiež spečatiť svoj zväzok napríklad svadbou. Na tú zjavne ešte (teda aspoň oficiálne) neprišla reč.

Partnerka herca Scotta Eastwooda Maddie... Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
705434236 Partnerka herca Scotta Eastwooda Maddie Serviente na ostrove Mykonos.

Eastwood, ktorého si diváci môžu pamätať napríklad z jedného z filmov Rýchlo a zbesilo či vojnového filmu Fury, predviedol na gréckej dovolenke svoju urastenú figúru. Niektorí fanúšikovia na internete poznamenali, že za posledné mesiace zjavne nabral viac svalovej hmoty a objemu.

Či je za tým príprava na nejaké nové nakrúcanie, však nie je jasné. Najbližšie by sa mal Scott objaviť práve v ďalšom filme zo „zbesilej“ série – snímke, ktorej oficiálny názov znie Fast X.

Dánska topmodelka a autorka vlastného...
Dídžej Diplo na pláži Miami Beach na Floride.
+8Dídžeji David Guetta (vpravo) s partnerkou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #partnerka #Scott Eastwood #Mykonos

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...