Oslávia 20 rokov vzťahu, vyzerajú ako zamilovaní študenti! Damon a jeho Luciana v Ríme od seba neodtrhli

Prvýkrát sa stretli v roku 2003 počas jednej z jeho filmovačiek v Miami, v roku 2005 sa zosobášili a zvyšok už je história...

12.07.2022 00:00
Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso Foto:
Zdá sa, že aj po bezmála dvadsiatich rokoch vzťahu sú manželia Matt Damon a Luciana Barroso do seba stále zamilovaní.
debata

Alebo vlastne ani nie. Vyzerá, že aj dnes sú zamilovaní ako na začiatku – herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso vyvolali rozruch v uličkách večného mesta. Hollywoodska dvojica navštívila Rím a hoci väčšina bežných obyvateľov ich návštevu ani nezaznamenala, pozornosti paparazzov neunikli. Ani fakt, že medzi manželmi panujú stále vrúcne city.

Hollywoodsky pár Matt Damon a jeho manželka...
Hollywoodsky herec Matt Damon a jeho manželka...
Zdá sa, že aj po bezmála dvadsiatich rokoch...

Päťdesiatjeden­ročného Damona a jeho príťažlivú polovičku zachytili objektívy napríklad na Španielskych schodoch, po ktorých s úsmevom kráčali ruka v ruke a bez dohľadu ochranky. Spoločnosť im v tom momente robila aj jedna s dcér.

Ďalšie fotografie potom zachytili manželskú dvojicu na spoločnom obede so skupinou ľudí. Každý s vlastným pohárom vína, jeden s bielym, druhý s červeným, obaja usmiati a spokojní, držiac sa za ruky, nežne sa dotýkajúc, dokonca sa bozkávajúc pred zvyškom hostí. Momentky z rímskej dovolenky hollywoodskeho páru pôsobia priam idylicky.

706186813 Čítajte viac Finále v rodinnom duchu! Žilková vzala do Varov krásnu dcéru, Polívka opäť takmer celú famíliu

Matt Damon mal pritom kedysi povesť prelietavého muža a zozname jeho expartneriek sa ocitlo niekoľko známych herečiek. Po zoznámení sa s Lucianou Bozán Barrosovou sa však zjavne všetko zmenilo. Dvojica sa necelé dva roky po zoznámení zosobášila a dnes sú rodičmi troch spoločných dcér. Damon si osvojil tiež Barrosovej dcéru Alexiu z predchádzajúceho vzťahu.

Damona si dlhé roky svet spája aj s kolegom a kamarátom Benom Affleckom, pričom sa táto dvojica znovu stretla aj tvorivo. Konkrétne pri nakrúcaní filmu o Sonnym Vaccarovi zo spoločnosti NIKE. Affleck režíruje a Damon stvárňuje hlavného hrdinu, vo filme by sa mala objaviť napríklad aj Viola Davis či Jason Bateman.

706190075 Čítajte viac Habera s krásnou Peštovou, rozžiarená Kvitová a Mendrejová znovu s Bartoškom! Záver Varov oslavou lásky

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Rím #Matt Damon #Luciana Barroso

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...