Angelina sa odviazala na koncerte s dcérou Shiloh! V Ríme si užili koncert Maneskin (VIDEO)

Vyraziť na koncert rockovej skupiny rozhodne patrí do zoznamu toho, čo by dobrá mama urobila pre svoju dcéru. Teda minimálne v prípade, ak je tou mamou Angelina Jolie...

12.07.2022 11:30
debata
Video

VIDEO: Angelina Jolie s dcérou Shiloh na koncerte v Ríme.

Slávnu hollywoodsku herečku a jej dcéru Shiloh Jolieovú-Pittovú zachytili objektívy fanúšikov počas víkendového koncertu v Ríme, kde svoje turné odštartovala formácia Måneskin. Talianska skupina, ktorej cestu ku svetovej sláve otvorilo víťazstvo v pesničkovej súťaži Eurovízia, si za relatívne krátke pôsobenie v medzinárodných vodách získala obrovské množstvo fanúšikov. Napríklad do filmu o Elvisovi ich zangažoval austrálsky režisér Baz Luhrmann a medzi fanúšikmi majú viacero známych celebrít. Je jasné, že medzi nimi aj členky slávneho hollywoodskeho kla­nu.

zväčšiť Herečka Angelina Jolie a jej dve dcéry Shiloh... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Herečka Angelina Jolie a jej dve dcéry Shiloh Jolie-Pitt (vpravo) a Zahara Jolie-Pitt na červenom koberci v Ríme.

Angelinu a jej 16-ročnú dcéru Shiloh zachytil objektív mobilu viacerých fanúšikov počas víkendového vystúpenia v Ríme – prvého koncertu v rámci šnúry Loud Kids Get Louder Tour. Slávna mama zjavne dorazila ako sprievodca svojej dcéry, pričom rodinné duo nebolo samo. Smartfóny ich zachytili v spoločnosti ďalšej mamičky a inej tínedžerky – pravdepodobne kamarátky Shiloh zo školy. Zábavu počas vystúpenia si však neužili len dievčatá, ale aj ich mamy. Konkrétne Angelinu bolo vidieť ako rytmicky kýva hlavou do taktu hudby, v jednom momente zamyslene počúvala, potom sa smiala a pohupovala opäť do rytmu. A vo chvíli, keď z pódia zaznelo slovko jump (skáčte), na pár sekúnd si tiež poskočila s rozblázneným davom, ktorý sa nachádzal na štadióne.

Talianska skupina Maneskin má zjavne množstvo... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Brit Awards 2022 Arrivals Talianska skupina Maneskin má zjavne množstvo slávnych fanúšikov.

Americká herečka sa nachádza v Ríme už niekoľko týždňov z pracovných dôvodov. Nakrúca tam totiž film Without Blood (Bez krvi), v ktorom pod jej režisérskou taktovkou jednu zo ženských rolí stvárňuje slávna kolegyňa (a od nakrúcania filmu The Eternals aj Jolieovej kamarátka) Salma Hayek.

Film podľa literárnej predlohy talianskeho spisovateľa Alessandra Baricca a jeho dej sa odohráva v období po presnejšie neidentifikovanom konflikte.

jolie Čítajte viac Najväčšie hollywoodske hviezdy v uliciach Ríma! Angelina Jolie a pod jej taktovkou Salma Hayek

O tom, že s Jolieovej sa nachádza vo večnom Ríme takmer celé jej potomstvo, niet pochýb. Aj v čase, keď žili ešte spoločne s Bradom Pittom, zvykli svoje deti brať na všetky nakrúcania a prispôsobovať svoj pracovný život tak, aby mohli byť s deťmi. Okrem Shiloh je Angelina matkou ďalších piatich detí.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Angelina Jolie #Shiloh Jolie-Pitt #mall.tv #Maneskin

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...