Môže mať lepšiu opateru? Bieber po paralýze tváre oddychuje s manželkou... vášnivo!

Niet lepšieho lieku ako lásky, mohol by niekto povedať. A zdá sa, že spevák Justin Bieber presne takúto medicínu užíva. Stará sa o to jeho polovička.

13.07.2022 00:00
Hailey Bieber a spevák Justin Bieber Foto:
Hailey Bieber a spevák Justin Bieber boli zachytení objektívmi pri nežnostiach na člne.
debata (4)

Kanadského speváka a jeho manželku – topmodelku Hailey Bieberovú aj so skupinkou priateľov zachytili počas posledných dní objektívy paparazzov v severozápadnom Idahu v Amerike. Oblasť je známa množstvom jazier s vodnými športmi a tiež krásnymi turistickými chodníkmi. Biebera s pani manželkou a skupinkou kamarátov zachytili v oddychovej časti väčšieho motorového člna, ktorý sa najprv preháňal a napokon zakotvil pri brehu jazera Couer d'Alene.

charl Čítajte viac Fotka spoza múrov paláca, ktorá prekvapí! Aha, takto vyzerá princezná Charlene v súkromí...

Spevák mal na sebe čierne šortky a okolo krku náhrdelník vyrobený z mušlí alebo veľkých guľôčok a bolo ho vidieť, ako sa ide kúpať v jazere. Jeho príťažlivú partnerku Hailey zachytili objektívy v jednodielnych kobaltovomodrých plavkách a s čiapkou na ochranu pred slnkom. V jednom momente však párik rezignoval na všetky športové aktivity a spoločne si užívali len intímny moment polihovania. Hailey v tej chvíli bozkávala medzinárodne úspešného hudobného umelca a dvojica pôsobila akoby okolo nich neexistoval iný svet a sústredili sa len jeden na druhého.

zväčšiť Topmodelka Hailey Bieber a spevák Justin Bieber... Foto: Splash News / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Hailey Bieber a spevák Justin Bieber Topmodelka Hailey Bieber a spevák Justin Bieber spoločne na člne na jazere Couer d’Alene.

Aj podľa zástupcov médií, aj podľa očitých svedkov Bieber vyzerá už takmer v stopercentnej forme a zdravo. Len nedávno totiž musel ohlásiť nútenú prestávku a rekonvalescenciu, keď potvrdil prekvapivú diagnózu. Justinovi diagnostikovali Ramsey-Huntov syndróm – stav, ktorý sa vyskytuje, keď vírus varicella-zoster infikuje tvárový nerv. Symptómy zahŕňajú paralýzu tváre, ktorú Justin zdieľal počas nedávneho videa na sociálnych sieťach.

Od mnohých kolegov, ale aj fanúšikov prišli podporné slová a želali mu skoré uzdravenie. Zdá sa, že k tomu výdatne pomáha práve jeho manželka Hailey.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Justin Bieber #oddych #paralýza #Hailey Bieber #mall.tv

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...