Bradley Cooper konečne v náručí novej lásky! Po herečkách a modelkách našiel túto dámu

V zozname jeho expartneriek sa nachádzajú mnohé slávne dámy, medzi inými napríklad aj ruská topmodelka Irina Shayk, s ktorou má dokonca dcéru.

13.07.2022 10:06
NY Premiere of "Nightmare Alley" Foto: ,
Herec Bradley Cooper na premiére Nightmare Alley v New Yorku.
debata

Herca Bradleyho Coopera od rozchodu s tompmodelkou Irinou Shaykovou, ktorá je mamou ich spoločnej dcérky Ley, nespájali so žiadnou ďalšou ženou. Aspoň nie oficiálne. To sa však zmenilo.

Štyridsaťpäťročný herec, režisér a scenárista sa totiž už má niekoľko mesiacov stretávať s novou dámou a podľa zdrojov z jeho okolia je to vážne. Viacerí fanúšikovia na internete tiež poznamenali, že ide o pomerne prekvapivé meno v zozname Cooperových doterajších partneriek. Po herečkách či topmodelke totiž začal randiť so ženou z politických kruhov.

zväčšiť Politická osobnosť Huma Abedin. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
NY Premiere of "Mr. Malcolm's List" Politická osobnosť Huma Abedin.

Reč je o Hume Abedinovej, ktorá v minulosti bola súčasťou kampaňového tímu kandidátky na kreslo amerického prezidenta Hilary Clintonovej a ktorá pre Clintonovú pracovala niekoľko rokov. V minulosti bola vydatá za politika Anthonyho Wienera, s ktorým sa však rozviedla po tom, čo sa potvrdilo, že Wiener bol súčasťou viacerých sexuálnych škandálov a že posielal ženám nevhodné správy.

94th Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Bradley Cooper na Oscary neprišiel sám! Ku ktorej dáme sa túlil pred fotografmi?

Dnes 45-ročná Abedin bola posledné roky single a s americkým hercom ju vraj zoznámila šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour. „Priatelí sa s Bradleym a zbožňuje Humu, takže rozhodne priložila ruku k dielu,“ napísal portál PageSix.com s odvolaním sa na svoj zdroj.

Ten tiež tvrdí, že dvojica sa tajne stretáva už niekoľko mesiacov a svoje randenie doteraz veľmi úzkostlivo strážili mimo dohľadu médií a verejnosti. „Sú jeden pre druhého ako stvorení. Oboch ich veľmi baví politika a sociálne záležitosti,“ komentoval ešte zdroj.

Ruská modelka Irina Shayk v kreácii Versace....
Zamilovaní partneri na červenom koberci....
+6Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke...

Cooper, ktorý je o dva roky starší od Abedinovej, sa momentálne už niekoľko týždňov venuje nakrúcaniu nového projektu o skladateľovi Leonardovi Benrsteinovi. V prestávkach vraj delí svoj voľný čas medzi dcérku Leu, ktorá žije s mamou Irinou v New Yorku a medzi svoju novú priateľku, ktorá tiež pôsobí vo Veľkom jablku.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Bradley Cooper #partnerka #Huma Abedin

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...